Annons

Annons

ELLEs oktobernummer – ute i butik nuNu finns ett nytt nummer av ELLE i butik. Chefredaktör Cia Jansson har valt ut några höjdpunkter som du inte ska missa.

För några månader sedan hade jag den stora äran att delta i en stor internationell ELLE-konferens i Versailles utanför Paris. Precis som vi skriver på tidningens rygg
 är ELLE världens största modetidning. Vi finns i 47 länder, och med jämna mellanrum träffas alla chefredaktörer för att utbyta tankar och erfarenheter, inspireras, diskutera och spana in nya spännande idéer.

Annons

Här föds mycket av det ELLE står för 
i dag, för numera är vi ju verkligen inte bara en tidning. Vi finns online, i sociala medier och gör events tillsammans med er läsare. Vi skapar nya bilagor utifrån trenderna vi ser i vår omvärld – allt för att skapa ett för tiden så relevant innehåll som möjligt.

Här stärks också bandet till ELLEs historia och värdegrund där mode och livstilsinspiration står i centrum – både i form av drömmar, och som handfasta och väl utvalda tips som lätt blir en del av våra liv. Vi mixar nytt och gammalt med dyrt och billigt för att du ska kunna lyfta in säsongens trender i din egen värld och göra dem till något högst personligt.

Det kan låta som en sliten fras, men det är en av ELLEs grundstenar sedan 70 år tillbaka och något som det här numret också är fullproppat av. Förutom våra moderedaktörers personliga favoritval i höst har vi listat våra beautybudgetbästisar och dessutom listat säsongens favoritprylar till hemmet.

Nu är hösten här på riktigt och de flesta av oss har fullt upp med att försöka hinna med allt – karriären, familjen, vännerna och, icke att förglömma, oss själva. En som inspirerar är månadens karriärcoach, briljanta och envisa
 Carolina Neurath, som delar med sig av sina bästa karriärtips.

Dessutom fördjupar vi oss i den nya tv-eran, hälsar på i Guccis creative director Alessandro Micheles magiska värld och åker på en riktig egotripp.

Låt dig inspireras!

Cia

(0)
(0)
Annons

Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar