Annons

Annons

Elles moderedaktör listar: Här är de viktigaste nyckeltrenderna från Paris Fashion WeekKänner du dig vilsen i garderoben och undrar vad du ska ha på dig i höst? Ingen fara! ELLE guidar dig till höstens hetaste trender från Paris.

Couturens comeback!

Paris viktigaste trendbudskap är att couturens starka siluettspråk har gjort en storartad comeback på catwalken.  Streetwear- och sportinfluenserna har verkligen dominerat de senaste säsongerna, med Demna Gvasalia och Vetements streetiga estetik. Men nu är det åter modemästare från förr, som Christòbal Balenciaga och Hubert Givenchy, och deras starka formspråk som står för den största inspirationen.

Annons

Ellery

Balenciaga

Dior

Balenciaga

Loewe

Nyckelplagget: Smokingkavajen

Om du ska investera i ett nytt plagg i höst, så satsa på en cool, oversize, smokingkavaj. Uppdatera looken med en brett bälte för en sexig powerlook.

Isabel Marant

Saint Laurent

Sockersött 60-tal

Ungt, flirtigt och alldeles ljuvligt! Modehusen inspireras av ett oskyldigt och flicksött 60-tal! Miniklänningar med roliga detaljer, pälskappor, knähöga boots och supersöta hattar sätter looken perfekt.

Chloé

Miumiu

Glitter & Glamour

Åh vilket party vi ska ha! Det strösslas med strass och det glittrar på allt – blusar, klänningar, strumpor och skor.

Chanel

Saint Laurent

Isabel Marant

Pastellfluff

Hur chic kan en ryamatta bli? Hur chic som helst, speciellt om Louis Vuitton och Miu Miu lägger vantarna på den och gör en fab makeover. Långhåriga fuskpälsar i härliga färger är ett underbart nyckelplagg som kommer att pigga upp i höstmörkret.

Louis Vuitton

Miu Miu

Herrklubben

Oversizeade plagg med en maskulin touch är en given vinnare i vår garderob i höst.

Dries van Noten

Isabel Marant

Ellery

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar