Annons

Annons

ELLEs länktips: Kändisarnas kläderELLEs Emma Aspelin är vår egen expert på sidor på nätet. Hon älskar att surfa runt och hitta små skattgömmor och stora guldgruvor. Bland annat tycker hon att det är hemskt roligt att kolla på kändisbilder och grotta in sig i deras klädval. Här är hennes fyra favoritsidor för det:

ELLEs Emma Aspelin är vår egen expert på sidor på nätet. Hon älskar att
surfa runt och hitta små skattgömmor och stora guldgruvor. Bland annat tycker hon att det är hemskt roligt att kolla på kändisbilder och grotta in sig i deras klädval på röda mattan, på stranden och på shoppingturen. Här är hennes
fyra favoritsidor för det:

kandisar_klader

Annons

Från catwalk till kändis: Kate Bosworth och Rihanna köper från front row…

Red Carpet Fashion Awards
http://www.redcarpet-fashionawards.com
Sno-stilen och spännande sammarbeten uppdateras dagligen. Roligast är att se kläder på catwalken och sedan på en kändis.

Celebrity Style Guide
http://www.celebritystyleguide.com
Shoppa samma kläder som kändisarna till vardags. Länkar till nätbutiker som säljer samma eller liknande kläder. Se vilka solglasögon hade Kate Moss på strandbilderna från skvallertidningarna. Se på Celebritysyle.

Celeb Style
http://www.celebstyle.com
Samma koncept som ovanstående. Sök på kändis eller tv-serie för att få skvaller om kläderna, här finns också sno-stilen och tips om hur du får Blake Livelys lockar.

Couture Candy
http://www.couturecandy.com
Skriver en liten sammanfattning om kändisarnas kläder, vilka de är, vad de är aktuella med och var man kan köpa deras outfits. Se under Celebrity style blog.

Av Emma Aspelin

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar