Annons

Annons

ELLEs decembernummer – i butik nu


ELLEs decembernummer – i butik nu

Nu finns ett nytt nummer av ELLE i butik. Chefredaktör Cia Jansson har valt ut några höjdpunkter som du inte ska missa.

Det är nog inte bara jag som räknar ner dagarna till jul nu, ett välbehövligt avbrott med vila och mys … Eller?

Att pyssla, fixa och planera kan visserligen vara inspirerande i sig, men när vi under ett redaktionsmöte började dela erfarenheter kring jul visade det sig att de allra flesta av oss runt bordet tyckte att högtider kan bli alldeles för prestationsinriktade. Hur ska granen stylas, hur många inspobilder på pepparkakshus kan det egentligen finnas på Pinterest och vad tusan ska jag ha på mig på glöggpartyt?!

Annons

Ett sätt att bli kvitt stressen skulle kunna vara att ta ut hela julklappen i förskott och sticka iväg på en weekendresa. Att uppleva julen i London är smått magiskt och i nya numret hittar du ELLEs guide med roliga adresser.

Eller varför inte uppleva Paris i december? Under vinjetten En perfekt dag kan du läsa om hur jag maxar en dag i Paris, antagligen den stad jag besökt flest gånger genom åren. Att strosa genom Tuilerierna och spana in både skyltfönster och streetstyle på avenue Montaigne är ren njutning (och très chic!). På ELLE.se hittar du ännu fler härliga tips i den franska huvudstaden.

Eller så genar du och inspireras av ELLEs proffsiga redaktörer som redan gjort juljobbet åt dig och delar med sig av både klapptips, partytrender, festmakeup och pynt (även för dig som väljer att skippa granen).

Och det bara för att du lugnt och mjukt ska kunna singla ner i soffan till julhelgen och njuta av exempelvis långläsningen om en av världens absolut coolaste artister: Rihanna. För visst är det skönt ibland att göra som Josefine Frida Pettersen och lägga undan mobilen. ”Skam-Nooras” första intervju hittar du i vårt decembernummer.

Läs och njut!

Cia

(0)
(0)
(0)
Annons


Annons


Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
Annons

Laddar