Annons

Annons

Så missar du ingenting från ELLE-galan 2018


Så missar du ingenting från ELLE-galan 2018

Fredagen den 19 januari är det dags för årets ELLE-gala. Och vi vill så klart ge alla chansen att följa med in på festen, se gästerna på röda mattan, kika in backstage, se prisutdelningen och vara med på minglet.

Därför kommer vi, under hela dagen, kvällen och natten (!) att uppdatera er i våra olika kanaler. För att inte missa något följer du oss på Facebook, Instagram och inte minst här på elle.se. Här är det du ska hålla koll på nästa fredag:

ELLE.SE 🌟

Stället där vi samlar i stort sett allt, både innan, under och efter galan. Under fredagen sänder vi live från röda mattan och hela prisutdelningen här på elle.se. Här lägger vi upp alla vinnare, och så klart alla bilder från röda mattan och festen. Här hittar du även alla filmer från kvällen, så du kan se dem hur många gånger du vill.

I väntan på årets härligheter kan du kika på livesändningen från förra året: 

FACEBOOK  🌟

Bli vår kompis på Facebook så missar du ingenting! ELLEs digitala redaktörer sänder live under kvällen och tar med dig in på fest och mingel. Här delar vi så klart även det bästa från kvällen; bilder från röda mattan, prisutdelning och fest, filmer från  hela kvällen, intervjuer med vinnarna och mycket mer.

In och lajka oss på Facebook genast >

INSTAGRAM OCH STORIES 🌟

Instagrams stories är platsen för dig som vill ha full koll, direkt inblick och snabba uppdateringar. I vår instagramfeed får ni också snabba, inspirerande uppdateringar i bild– och filmform. För full koll är det båda ställena som gäller!

Här hittar du ELLE på instagram >

ELLE x YOUTUBE 🌟

På Youtube sänder vi i år också live, i en egen livesändning skapad endast för Youtube. Sändningen leds av profilen och youtubestjärnan Janni Delér. Den sändningen startar kl 18.30 på vår Youtubekanal (in och prenumerera så missar du inget!).

* * *

De är nominerade till Årets designer på ELLE-galan 2018!

Alla tidigare vinnare på ELLE-galan

Popduon Icona Pop leder ELLE-galan 2018!

(46)
(0)
(0)
Annons


Annons

Annons


Annons

För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Laddar