ANNONSSAMARBETE MED BABOR

ELLE x BABOR: Mingel, bubbel och dubbelt lyxiga beautykvällar!

ELLE x BABOR: Mingel, bubbel och dubbelt lyxiga beautykvällar!
Det blev supersuccé för våra båda beautykvällar som ELLE tillsammans med BABOR bjöd in våra nyhetsbrevsprenumeranter till. Se bilderna från kvällarna här!
Annons

Grattis säger vi till alla er som osade ja på inbjudan som gick ut för ett par veckor sedan. ELLE och BABOR bjöd in till två kvällar i deras nyöppnade skönhetsalong på Humlegårdsgatan 13 i Stockholm.

Alla inbjudna gäster bjöds på härligt mingel, goda tilltugg, inspiration inom de senaste trenderna av högteknologiska hudvårdsprodukter och kunde även få makeup lagd av makeupartisterna på plats.

Annons

Gästerna fick prova på fem olika stationer för en riktig beautyboost. ELLEs beautyredaktör Carin Hellman, BABORs vd Charlotte Axlund samt BABORs certifierade hudterapeuter och makeupartister inspirerade under de olika kvällarna. Gästerna fick även uppleva BABORs härliga behandlingar och sortiment på plats samt kunde ta del av något av de många generösa erbjudanden som fanns kvällen till ära.

Annons

När kvällen var slut fick alla gäster var sin supergenerös goodiebag till ett värde av 1 695 kr. Se alla bilderna från kvällen här – och missa inte att signa upp dig för nyhetsbrevet du också så du inte missar våra fina inbjudningar och härliga event.

Annons

Tack till alla läsare och följare som kom – och tack till BABOR!

Annons
Annons

ELLEs beautyredaktör Carin Hellman berättade om vårens trender.

Dela på:

Annons
 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar