ANNONSSAMARBETE MED H&M

H&M tävlar ut biljetter och styling till ELLE-galan

Maja Nilsson Lindelöf i H&M
Bli stylad från topp till tå av influencern och entreprenören Maja Nilsson Lindelöf i en outfit från H&M Rental och gå sedan i din fantastiska outfit på årets glammiga ELLE-gala. Så gör du för att vara med och tävla om drömpriset!
06 april, 2023

Tävlingen är avslutad och vinnaren är kontaktad.

Tänk att få kliva in på en fest och fullkomligen stjäla showen. I en iögonfallande och unik klänning som får folk att utbrista "wow". Vore det inte också häftigt att du med den klänningen inte har bidragit till extra konsumtion eftersom du har lånat plagget som du bär?

Genom att hyra kläder för enstaka tillfällen och fester konsumerar du mindre samtidigt som du imponerar och inspirerar andra. Tack vare H&Ms egna uthyrningstjänst H&M Rental kan du dyka in i en värld av sagolika, coola och vackra plagg som sticker ut med sin wow-effekt. Det är en eklektisk blandning av H&M Archive-plagg så som Conscious Exclusive-favoriter, och nuvarande Studio och Innovation Stories-kollektioner.

H&M Rental ligger i butiken på Drottninggatan 50 i Stockholm och är tjänsten som ger den modeintresserade en chans att utforska nytt mode och uttryck utan att behöva shoppa nya plagg.

Maja Nilsson Lindelöf

Maja bär en arkiverad look från H&M Innovation Metaverse design story från 2022 – en aftonklänning i neon med volanger. 500 kronor för sju dagar (H&M-medlem). Boka din konsultation här.

– Jag älskar mode och att få bära roliga unika kreationer. Däremot är det ytterst sällan man vill använda de mest unika plaggen gång efter gång och tycker därför att det är fantastiskt med det nya tänket om att hyra kläder istället för att köpa nytt. Oavsett om det är till en fest, ett bröllop eller en semester så vill man ibland känna sig extra snygg i någonting man inte har burit förr och man kan verkligen ta ut sina svängar tack vare H&M Rental. Jag har redan hittat flera pieces som jag vill hyra i sommar, säger Maja Nilsson Lindelöf.

På H&M Rental bokar man tid för en personlig modekonsultation med en stylist. Sedan hyr man plaggen i sju dagar där priserna ligger mellan 150-500 kronor per plagg.

När man kommer till H&M Rental, guidar stylisten kunden genom utbudet som finns. Allting kemtvättas efter uthyrning och kontrolleras noggrant så att allt är helt och rent.

Tjänsten är endast tillgänglig för H&M-medlemmar. Medlemskapet är kostnadsfritt och det är enkelt att gå med. Bli medlem här!

Här hittar du alla plagg som finns på H&M Rental

Vinn styling och biljetter till ELLE-galan

Maja Nilsson Lindelöf

Den här tjusiga paljettklänningen med släp har tagits fram särskilt för H&M Rental från kollektionen H&M Studio S/S23 och har inte funnits tillgänglig för försäljning. 400 kronor för sju dagar (H&M-medlem). Boka din konsultation här.

Tävling och styling med Maja

Maja Nilsson Lindelöf

Maja bär en romantisk brudklänning i flera lager crèmevit tyll och mesh av RENU® återvunnen polyester och återvunnen nylon från Innovation Cherish Waste Story. 500 kronor för sju dagar (H&M-medlem). Boka din konsultation här.

I samband med ELLE-galan som äger rum på Grand Hôtel i Stockholm den 21 april har du och en vän chansen att vinna två timmar på plats hos H&M Rental och en timme styling med Maja Nilsson Lindelöf. Ni får kostnadsfritt låna outfits. Dessutom vinner ni hår och Make-up hos Dashl. Festredo kan ni sedan åka direkt vidare till ELLE-galan.

Du vinner:

· 2 biljetter till ELLE-galan (du + en vän)

· Hår & make-up av en stylist på Beauty bar by Dashl

· Stylingtillfälle hos H&M Rental tillsammans med Maja där ni får låna en oförglömlig outfit för kvällen.

Maja Nilsson Lindelöf

Maja i svart aftonklänning som bars av skådespelerskan Hedda Stiernstedt på Grammis-galan. Den är gjord i 100% återvunnen polyester. 500 kronor för sju dagar (H&M-medlem). Boka din konsultation här.

Tävla här!