ANNONSSAMARBETE MED L'ORÉAL PARIS
Vinn produkter från Loreal Paris, ELLE-galan 2022

Tävla om ett lyxigt beautykit från L'Oréal Paris – så gör du

Tycker du om skönhet? Då ska du definitivt läsa vidare! ELLE-galans sponsor L'Oréal Paris lottar nämligen ut ett lyxigt makeup-kit fyllt med måste-ha-produkter.
11 maj, 2022
Best of ELLE-galan 2022
1:13

Efter reklamen: Best of ELLE-galan 2022

(1:13)

Slå på ljud

ELLE-galan har nyligen gått av stapeln och precis som tidigare år delades priset Årets look ut i samarbete med L'Oréal Paris. ELLE och L'Oréal Paris utsåg fem finalister och bland dem fick sedan läsarna rösta fram den slutgiltiga vinnaren.

Priset gick till Matilda Djerf och motiveringen löd:

Stilsäker modeinfluencer som omvandlat sociala medier till en power-business, med egna modemärket Djerf Avenue som kännetecknas av etisk och hållbar produktion. En sann entreprenör som inspirerar med sin naturliga beautylook och skandinaviska, minimalistiska stil.

Vinn produkter från L'Oréal Paris

Tävlingen är avslutad!

Nu har du chansen att vinna produkter från L'Oréal Paris till ett värde av cirka 1 100 kronor. Vad sägs till exempel om mascaran Paradise Extatic Extra Black som ger intensiv volym och passar känsliga ögon? Eller Blush of Paradise – ett rouge med universell färgnyans som matchar alla hudtoner? Nedan listar vi samtliga produkter som är med i utlottningen:

Sammanlagt dras tre vinnare och det du behöver göra för att delta är följande: Berätta om en kvinnlig förebild som inspirerar dig och motivera varför just du ska vinna. Skicka ditt svar till [email protected] senast den 25/5. Glöm inte att ange fullständigt namn och adress. De som vunnit utlottningen avslöjas sedan på elle.se.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. När du är med och tävlar ger du oss rätt att publicera ditt namn på elle.se och i ELLEs sociala kanaler.

Foto: Wilma Orr