Nu kan du göra perfekt cappucino och latte hemma

15 sep, 2017 
AvRedaktionen
Nästan hälften av allt kaffe som konsumeras i Sverige innehåller mjölk, men det har varit lättare sagt än gjort att få till det perfekta mjölkskummet hemma – tills nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Nespresso Creatista Plus.
Nu kan du göra perfekt skummad mjölk hemma!

I höst lanserar Nespresso sin nya maskin Creatista Plus, som gör det enklare för alla kaffeälskare att skapa perfekt skummad mjölk av baristakvalitet.

Med ett enkelt knapptryck kan du skapa en krämig cappuccino, en silkeslen flat white eller fyllig latte macchiato. Hemligheten är maskinens automatiserade ångrör som anpassar mjölkens textur och skum till den kaffedryck du önskar.

Så här fungerar det:

1. Ta fram en passande kopp och välj mellan Cappucino, Caffe Latte, Latte Macchiato eller Flat White. Självklart finns även Espresso, Lungo och Ristretto för dig som föredrar kaffe utan mjölk.

Annons

2. Häll mjölk i den tillhörande mjölkkannan och placera kannan under ångröret. Därefter värms mjölken automatiskt till ideal temperatur och skummas till perfekt textur, allt med ett enkelt knapptryck.

3. Addera mjölk i kaffet, precis som en riktig barista.

Fler funktioner

Maskinen har snabb upphettning på endast 10 sekunder och automatiskt avstängning efter 10 minuter. Färgdisplayen visar steg för steg funktioner och underhåll, dessutom har den snabb självrengöring.

Nespresso Creatista Plus finns att köpa i Nespressos butiker och på www.nespresso.se från och med mitten av september för ca 4790 kr.

Nespresso Creatista Plus.
Nespresso Creatista Plus.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons