Nu blir det enklare att brygga Starbucks-kaffe hemma

19 sep, 2017 
AvRedaktionen
Lagom till hösten lanserar Starbucks sitt omtyckta bryggkaffe i svenska matbutiker. Sedan tidigare finns även hela bönor att köpa på närmaste Starbucks-café.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Nu kan du brygga Starbucks-kaffe hemma.
Nu kan du brygga Starbucks-kaffe hemma.

Om du beställer en kopp kaffe från Starbucks får det du oftast i en pappersmugg med ditt namn på, inte sällan med lustig stavning. För dig som hellre brygger ditt kaffe hemma så lanserar nu Starbucks fyra av sina mest populära kaffesorter i svenska matbutiker.

  • House Blend – En blandning av latinamerikanska bönor med toner av nötter och kakao och en hint av sötma från rostningen.
  • Colombia – En unik och komplex mellanrost från Latinamerika med toner av nötter och färska örter.
  • Espresso Roast – En mörkrostad bönbladning från Latinamerika som med sin söta karaktär passar perfekt med ångad mjölk.
  • Verona – En mörk och fyllig bönblandning från Latinamerika och Asien med rik smak och toner av kakao.

Starbucks bryggkaffe lanseras på ICA, Hemköp och City Gross i september 2017. Varje påse innehåller 200 g kaffe och kostar ca 45 kr.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons