Annons

Annons

Det som kallas ”Världens mest effektiva träningsform” kommer till Sverige


Det som kallas

Tränar du hellre hårt och effektivt under kort tid än många lågintensiva pass? Då är det en glad nyhet för dig att en ny träningsform kommer till Stockholm.

Med start i augusti kommer träningsformen som heter Barry’s att öppna upp sina lokaler i Moodkvarteren mitt i Stockholm.

LÄS OCKSÅ: ÖLYOGAN GÖR SUCCÉ I SVERIGE

Barry’s grundades i West Hollywood 1998 och har sedan dess expanderat till bland annat fler städer i USA, samt London.

Annons

Det som urskiljer Barry’s från annan träning är att man under det 60 minuter långa passet kombinerar intervallträning på löpband med styrketräning. Detta görs ackompanjerat av noga utvald musik för att peppa extra mycket när träningen är som jobbigast.

– Konceptet omnämns som ’The best workout in the world’, för att det är en supereffektiv träningsform som samtidigt lyckas förflytta energin och det roliga från en nattklubb till träningslokalen, säger Rasmus Ingerslev, styrelseordförande och en av grundarna av Barry’s i Sverige i ett pressmeddelande.

En av de som kommer att leda passen är Cafés träningsbloggare Kevin Triguero.

– Inget är mer slående än känslan av ett träningspass på Barry’s, skriver Kevin i sin blogg om när han provade träningsformen i London.

LÄS OCKSÅ: 5 VANLIGA MYTER OM KONDITIONSTRÄNING

Är du sugen på att testa träningsformen får du vänta till augusti. Man betalar per gång, och slipper alltså att binda upp sig på långa abonnemang. Hemsidan är under uppbyggnad men du kan anmäla dig för nyhetsuppdatering här. Café kommer givetvis även att återkomma i ämnet, så gilla oss på Facebook för att inte missa när Barry’s öppnat.

Artikel av: Café 

(15)
(0)
(0)
Annons


Annons

Annons


Annons

För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Laddar