Annons

Annons

Bebban Stenborg från Shout out louds: ”Sen grät jag lite på toaletten”Med indiegruppen Shout Out Louds har Bebban Stenborg spelat med The Strokes och på Letterman. Nu är bandet på världsturné igen. Men gruppens coolaste medlem hinner ändå prata medmänsklighet, frustration och hårnålar med ELLE. 
Vi frågade om hennes senaste …

… Klädinköp  ”En lite konstigt flammig parkas på en herrutförsäljning i London. Kan bli en favorit, men inte heller alls omöjligt att den blir ’mitt sämsta köp’ på nån temafest i framtiden.”

Annons

… Låt  ”Just nu Millans sång från scenuppsättningen av Sara Lidmans Tjärdalen, av Jonas Svennem och Carl Åkerlund, men Iris Viljanen sjunger.”

… Film ”Jag såg 500 days of summer med Joseph Gordon Lewitt och Zooey Deschanel. Jävla skitfilm.”

… Bok  ”Vi kom över havet av Julie Otsuka. Fruktansvärt fint berättad och tragisk historia som tyvärr är tagen ur verkligheten.”

… Matextas  ”Går som bäst och väntar på kräftsäsongen just nu.”

… Dansgolv  ”På min systers och svågers 40-årsfest för några veckor sedan, då kom nåt slags total dansgalning ut ur mig.”

LÄS OCKSÅ: DET SENASTE MED MIRIAM BRYANT: JAG GRÄT SENAST TILL LALA LAND”

… Resa  ”Jag var i Kenya i vintras. Mina vänner driver ett ställe där som heter Kinondo Kwetu, och där bor en liten bit av mitt hjärta.”

… Favoritapp  ”Jag använde Kry för ett tag sen och tyckte att det var en helt fantastisk tjänst. Men sen har jag läst i tidningen att den av olika anledningar inte alls är fantastisk så nu tycker jag väl att Res i Sthlm-appen är bäst.”

… Tv-serie  ”Twin peaks, men jag kommer att lämna allt bakom mig den 17 juli för då kommer ju Game of thrones. Jag är helt galen i det.”

 Skickade sms  ”Eh … ’Svarar på frågorna i mailet, kram!’”

 Mottagna sms  ”Åh perfekt! Jag fick just ’Underbart! Du är en *stjärnemoji*’”

… Googling ’How do the unsullied pee’. Lite smalt men ändå bra fråga, tycker jag.”

… Tårar  ”Jag åt middag med en vän från Afghanistan som berättade om sin flykt, sin familj och hur mycket han gillar Sverige. Sen grät jag lite på toaletten. Det gör mig galen att vissa är så intresserade av att få ha en massa åsikter om flyktingar och läget i Sverige, men inte av att prata med någon som har flytt eller ens läsa på om det.”

… Gapskratt  ”Det var med samma vän, samma kväll. Vi drabbades av lite språkförbistring och det blev jätteroligt.”

LÄS OCKSÅ: ATT BLI DUMPAD BLEV BÖRJAN PÅ MITT LIVS ÄVENTYR

… Crush  ”Går det ens att svara något annat än Astrid Lindgren på det? I så fall Annika Norlin.”

 Insikt  ”Jag hoppas att jag har fått fler och viktigare insikter än det här, men den som känns helt ny är att det inte spelar någon roll vilka schampon eller sprejer jag köper, för jag kommer alltid att ha tunt hår ändå.”

… Modeupplevelse  ”Har bara haft en, och det var när min mamma köpte studentkläder till mig på Betsey Johnson i New York i slutet av 90-talet. Sen dess är jag lost, går på magkänsla eller vad det är.”

… Besvikelse  ”Jag är besviken på att civilsamhället får stå för så pass stor del av vårt lands medmänsklighet just nu. Och trist att jag känner mig lite löjlig över att ens använda ordet medmänsklighet.”

… Beautymåste  ”Hårnålar är en himla bra grej.”

… Drink  ”Aviation, den har lite Crème de violette i sig och ser ut som jättevackert diskvatten.”

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar