Annons

Annons

Denna koja är Airbnbs mest efterfrågade bostadVar vill du bo i på semestern om du får välja mellan slott eller koja? Svaret hos majoriteten av Airbnbs användare är det senare. Särskilt vill de bo över i en trähydda i Atlanta, USA.

Trädkojan som ligger ostört i en skogsdunge i Atlanta, Georgia är egentligen tre olika kojor ritade av arkitekten Peter Bahouth. När han började bygga dem för 18 år sedan hade han inte en tanke på att hyra ut dem, förrän han senare förstod att folk faktiskt mer än gärna ville övernatta där.

LÄS OCKSÅ: STJÄRNORNAS LYXIGA BOKNINGAR MED AIRBNB

Kojan som han hyr ut via Airbnb får över 300 000 sidvisningar varje måndag och fler än 147 000 användare har lagt upp den som sina ”önskelistor”. Förra året utnämndes kojan till Airbnbs mest efterfrågade boende i hela världen och den är fullbokad fram till maj 2018, rapporterar Today.

Annons
Gilla ELLE på Facebook

De tre kojorna går i olika teman, en fokuserar på sinnena, det andra på själen och det tredje på kroppen. Varje ”rum”  är ihopkopplade med en liten hängbro.

En natt i kojorna kostar 375 dollar per natt, cirka 3100 svenska kronor, en summa man hade kunnat få ett hotellrum för. Men för de intresserade användarna är  varken priset, det faktum att det inte finns ett badrum i kojan särskilt avskräckande –  den unika upplevelsen väger tyngre. Användarna skriver lyriskt i sina omdömen över hur de suttit och lyssnat på naturens läten och hur de nästan fått religiösa upplevelser av att dricka kaffe under de höga träden.

LÄS OCKSÅ: HÄR ÄR SOMMARENS BÄSTA STRÄNDER

– Jag visste inte riktigt hur jag skulle ställa mig till att ha folk som bor över här. Men sen insåg jag att folk hade dessa fantastiska, fina upplevelserna och att det var meningsfullt och därför blev det meningsfullt för mig, säger Peter Bahouth till Today.

Foto: Katie and Peter/Airbnb

Källa: Today, Airbnb

Artikeln publicerades först på Femina.

 

(43)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar