ANNONSSAMARBETE MED ÅHLÉNS

Stanna hemma – höstens inredningsfavoriter från Åhléns

Med hösten på intåg ser vi fram emot årets mysigaste årstid i ett hem där det finns ombonade rum att umgås i och tid till eftertanke. Här är höstens mysigaste nyheter!

När vi nu går in i hösten så gör vi det med en fortsatt längtan efter det trygga och mysiga hemmet. Det senaste året har fått de flesta att tillbringa mer tid hemma än tidigare och av naturliga skäl har också drömmen om att piffa till och förändra ökat i spåren av detta.

När omvärlden känns osäker är det desto viktigare att ha det tryggt och ombonat i hemmet.

– Åhléns hemkollektion hösten 2021 handlar om att förhöja vardagen och skapa stilfulla och ombonade miljöer. Längtan efter att träffas och umgås gör att vi vill lägga fokus på hemmets sociala ytor men samtidigt lyfta platser i hemmet där vi kan känna oss trygga. Det handlar om att ta vara på tiden vi har tillsammans i hemmet och uppskatta här och nu, säger Chary Westberg, designchef på hemavdelningen på Åhléns.

Mustiga färger och naturmaterial

I höstens inredningstrender ser vi att vi gärna myser in oss bland mustiga färger och material som skapar både en unik och en avslappnad miljö. Strukturer på textilier och naturmaterial på produkter ger värme och blir en tidlös klassiker i hemmet. Tänk på att skapa kontraster bland möbler, inredningsdetaljer, mattor, kuddar och gardiner. Ljust mot mörkt tar fram balans i ditt hem och ger en behaglig formkänsla.

I höst är också mycket inspirerat av höstskörden och växtlighet vilket du kommer se bland både textilier och köksprodukter.

Krukorna får gärna vara stora och i naturfärger.

– Närheten till naturen är fortfarande en inspirationskälla när det kommer till färg, material och mönster. Vårt formspråk är elegant, modernt och tidlöst där tradition och hantverk möter kvalitet och karaktär, säger Chary Westberg.

Så kanske är det nu i höst du ger ditt hem lite extra kärlek för att göra det personligt, ombonat och mysigt.

Samla lite kuddar och plädar på hög för en ombonad känsla i hemmet.

Fokus får gärna ligga på textilier såsom gardiner, kuddar och plädar. Tänk lager-på-lager och du är ett steg närmre drömhemmet i höst!

11 saker vi gillar extra mycket ur Åhléns sortiment!

Kuddfodral, 299 kronor.

Bäddset, 499 kronor.

Kruka, 499 kronor.

Ullfilt, 599 kronor.

Ljushållare, 89 kronor.

Kaffebord, 1999 kronor.

Fat, 179 kronor.

Sittpuff, 899 kronor.

Kuddfodral, 349 kronor.

Koralldekoration, 249 kronor.

Vas, 349 kronor.


Besök Åhléns här!