ANNONSSAMARBETE MED BECKERS FÄRG

Trendkollektionerna In Beige We Trust, Sea Ya & Hey Stylish

Snäckskal, Vintage & Khaki – Här är kulörtrenderna vi älskar 2022

Våren väntar runt hörnet och vi längtar efter färgharmoni, förnyelse och trender i hemmet. Funderar du på att måla om hemma och söker inspiration? Här är de hetaste kulörpaletterna i år.
11 februari, 2022
Advertisement

Våra hem har fått helt ny betydelse de två senaste åren. All tid spenderad hemma har väckt våra inrednings-jag och suget för förändring har börjat bubbla upp. Att måla om hemma är ett enkelt sätt att ändra känslan i ett rum, där kulören lyfter både inredning och helheten. Nu vill vi få in mer färg och kontrast i våra hem – här är kulörtrenderna som lovar färgharmoni från rum till rum!

TV: 5 billiga sätt att göra om i hemmet
1:32

Efter reklamen: TV: 5 billiga sätt att göra om i hemmet

(1:32)

Slå på ljud

Trendkollektioner som inspirerar

Beckers tar årligen fram trendkollektioner for att inspirera, förenkla kulörvalen och ge möjligheten att skapa personliga hem. I år utgörs trenderna av tre kulörfamiljer, Sea Ya, In Beige We Trust och Hey Stylish, med nio kulörer per familj.

Sea Ya

Skapa ett färgstarkt och energiskt hem med kulörfamiljen Sea Ya.

De breda kulörpaletterna går från rum till rum och uppmuntrar oss att hämta upp kulörer i hemmets inredning. Kulörfamiljerna är skapade för att förgylla ditt hem och passa den känsla du är ute efter – så att din personlighet och inredningsstil kan speglas i hemmets alla hörn. Samtidigt är färgharmonin i ditt hem säkrad!

Färgsprakande, harmoniskt eller lyxigt?

Söker du inredningsinspiration är Beckers kulörfamiljer ett säkert kort. Inspireras av trendkollektionernas känsla och vad de vill förmedla i hemmet. När du hittat paletten för dig är det bara att gå loss och måla om väggar, tak och möbler.

Sea Ya

Alla älskar vi en klick färg. Det här är kulörfamiljen för dig som gillar just det färgstarka och optimistiska. I paletten finns en längtan efter glädje och kravlöshet. Här har vi ett hem som bubblar av energi och speglar en stark personlighet.

Trendkollektionen Sea Ya

Kulörfamiljen Sea Ya är optimistisk och personlig. Väggen är målad i kulören Karamell 700 och byrån i kulören Snäckskal 569.

– Det här är det snacksaliga gänget. Här har vi partygänget – här är det energi, det är fart, det är fest, förklarar Yvonne Karlsson, kulörexpert på Beckers.

Kulörerna i den här familjen minner om havet och semester och inkluderar kulörer som Snäckskal och Våg. Med den här trendkollektionen kan du skapa ett hem med influenser från sydligare breddgrader. Och varför inte måla om en gammal möbel i en ny härlig kulör?

In Beige We Trust

Om du vill att ditt hem ska vara en trygg plats där du kan koppla av är det här kulörfamiljen för dig. Kulörerna är jordnära och perfekta för dig som söker en förlängning av det vita och grå. Här blandas kulörerna med fördel med släta material i kombination med mycket trä.

Trendkollektionen In Beige We Trust

Måla om rummets alla hörn. Här kombineras väggen målad i den ljusa kulören Camee 651 med lister i Chateau 713 och en dörr i harmoniska Sisal 559.

– Den här kulörfamiljen visar en längtan efter balans och harmoni, med hemmet som en slags rekreationsplats där man kan vila och landa, säger Yvonne Karlsson, kulörexpert på Beckers.

Med den här färgskalan är det enkelt för inredningen att ta plats. Här står designklassiker sida vid sida med de omgjorda loppisfynden målade i matchande kulörer. Skalan går från dämpade kulörer i ljust beige till bruna och violetta toner, med kulörer som Vintage och Hortensia.

Hey Stylish

Gillar du att unna dig mitt i veckan och vill sätta guldkant på vardagen? Då är Hey Stylish som gjord för dig och ditt hem. Kulörfamiljen skapar ett elegant och lyxigt hem där de mörka kulörerna, tillsammans med tunga gardiner och fluffiga kuddar, ger en riktig hotellkänsla.

Trendkollektionen Hey Stylish

Skapa hotellkänsla i sovrummet. Här är väggen målad i Salvia 825.

– Till den här trendkollektionen kanske man kan ha lite metaller – lite bling, lite statement pieces. Här har vi det coola gänget, menar Yvonne Karlsson, kulörexpert på Beckers.

Kulörmässigt ser vi en skala med mustiga gröna, blå och bruna toner, med kulörer som Khaki och Oregano. Med kulörerna från rum till rum och i inredningen skapas ett ombonat hem. Tillsammans med mjuka textilier, stilfulla möbler och levande ljus omfamnas lyxen i veckans alla dagar.

Klicka här för mer kulörinspiration!