Ge bort inredningsdetaljer i gåva – 15 fina presenttips

presenttips inredning och inredningsdetaljer 2020
Mors dag, student, examen eller kanske födelsedag? Det finns mycket att fira den här säsongen av högtider. Vi har valt ut 15 presenttips!
Annons
Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

 

Våren och sommaren innebär ofta en hel del högtider och firanden. Och oavsett om de i år firas enbart med några få eller helt på distans så kan en gåva förgylla dagen och bli ett minne för många år framöver.

Annons

Här är 15 inredningsdetaljer som kan bli uppskattade presenter:

1. Doftljus, Jo Malone London

doftljus i fin förpackning från jo malone

Annons

Ask med lyxigt doftljus från Jo Malone. Underbar doft av bland annat granatäpple, hallon, rosépeppar och lilja. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

2. Rund vas, Åhléns x Interflora

vas från åhléns x interflora

Vacker rund vas i transparent glas framtagen av Interflora i samarbete med Åhléns. Vasen är särskilt anpassad för den lite fylligare buketten med dahlior, hortensia och eukalyptus. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

3. Pajform, Le Creuset

pajform i ljusrosa från le creuset

Pajform i stengods, här i färgen Shell pink, finns i flera andra färger. Går att använda till såväl mat- som dessertpajar och till servering. Här kan du köpa den (reklamlänk via Awin.com) .

Annons

4. Örtkruka, Rig-tig

örtkruka från Rig Tig

Gåvan för den som vill prova på att odla sina egna kryddor. Den här krukan är självvattnande och förlänger livet på dina färska örter. Kan ställas på köksbänken eller hängas upp med medföljande snöre. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

5. Kaffekopp, Marimekko

Kaffemugg från Marimekko med mönstret Rosarium

Söt liten kaffekopp utan handtag med blommönster i fina sommarfärger. Kaffekopparna säljs i set om två och finns även att få med handtag. Här kan du köpa dem (reklamlänk via Adtraction) .

6. Apa, Kay Bojesen

lilla apan från kay bojesen

Annons

Kay Bojesens ikoniska apa finns i tre storlekar och är en rolig inredningsdetalj i hemmet. Komplettera med den tillhörande studentmössan för den perfekta studentgåvan! Här kan du köpa apan (reklamlänk via Awin.com) och här kan du köpa studentmössan (reklamlänk via Awin.com) .

7. Gåvoset med vas och ljuslykta, Iittala

gåvoset från iittala med vas och ljuslykta

Fint set med matchande ljuslykta och vas designad av Alvar Aalto. Vasen är gjord i munblåst glas och ljuslyktan går i samma transparenta glas. Här kan du köpa dem (reklamlänk via Adtraction) .

8. Brandfilt, Solstickan

Snygg brandfilt i guld från Solstickan

Brandfilt i guldfärgad stållåda från Solstickan. Ett måste i hemmet, i snygg förpackning! Finns även i silver, vitt och svart. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Annons

9. Rund bricka, Oscar & Clothilde

Rund bricka med mönster från William Morris & Co

Rund bricka med det vackra mönstret Eklöv från William Morris & Co. Brickan är gjord i FSC-certifierad björkfanér. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

10. Mässingshjärta, Skultuna

mässingshjärta från skultuna

En klassiker från Skultuna som är lika fin att ge till mamma som till vännen. Hjärtat är gjort i mässing och blir en fin detalj i hemmet. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

11. Termos, Georg Jensen

Termos från Georg Jensen

Annons

Vacker termoskanna i rostfritt, förkromat stål. Designen bygger på en mjölkkanna i silver som prins Sigvard Bernadotte formgav år 1938. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

12. Champagneglas, Ferm living

champagneglas från Ferm living

Eleganta champagneglas i munblåst glas med räfflad yta. Perfekt för såväl champagne, drinkar och desserter. Säljs i set om två. Här kan du köpa dem (reklamlänk via Awin.com) .

13. Vas, Cooee

rund vas från cooee

Vacker rund vas, här i den tidlösa färgen Sand. Vasen finns i flera olika storlekar samt i olika naturnära toner. Komplettera med en blomma, några kvistar eller en hel bukett för en uppskattad gåva. Här kan du köpa den (reklamlänk via Awin.com) .

Annons

14. Doftljus, Byredo

Lyxigt doftljus från Byredo

Elegant doftljus i behållare av munblåst glas. Här doften Bibliothèque som inspirerats av doften på bibliotek och har noter av bland annat persika, pion och vanilj. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

15. Ljusstakar och ljus, Svenskt Tenn

Gåvoset från Svenskt Tenn

Gåvoset med två ljusstakar i mässing i form av små kronor samt ett paket handstöpta lampettljus från Svenskt Tenn. Här kan du köpa det.

Läs mer:

[newsletter]

Dela på:

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION:


Annons

Laddar