Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Naturnära, harmoniskt och varma toner – här är Ellos Homes nya kollektion

ellos kollektion vår 2021

Ellos Home lanserar en ny kollektion där vårens inredning varvar industriella, grova inslag med jordiga mönster och naturnära detaljer. Kika in den här!
27 januari, 2021

Gammalt möter nytt och kontrasten mellan personliga och grafiska detaljer skapar harmoni i Ellos Homes nya kollektion. Vi ser mycket mjuka och varma toner i inredningen med inslag av bland annat lila och gult.

Earthbound Creativity, som är namnet på Ellos Homes nya kollektion, är en härlig mix av det skandinaviskt moderna uttrycket och det råa industriella. En kollektion med kärlek till naturen där mönstrade textilier mixas med mörkare träslag, rotting och hantverkskänsla. Kollektionen fokuserar på vardagsrum och sovrum, och omfattar textilier, mattor, dekoration och belysning.

- Det känns härligt att presentera en kollektion som förmedlar så mycket värme och glädje. Att mixa den skandinaviskt avskalade stilen med härliga mönster, taktila ytor, stora växter och mycket naturmaterial gör inredningen än mer spännande, levande och personlig, säger designchef Jennifer Åhman.

I samband med kollektionssläppet har Ellos även tagit in en begränsad upplaga av konstnären Fanny Schultz vackra konstverk där motiven är inspirerade av kvinnor som identifierar sina egna behov och villkor i ett samhälle fyllt av förväntningar och normer. Vinsten från försäljningen går till kvinnorättsorganisationen Kvinna till Kvinna.

Här kan du se hela kollektionen! (reklamlänk från Awin.com)

Vi listar våra 12 favoriter från kollektionen:

Kuddfodral i lite kraftigare halvpanama av ekologisk bomull med ett tuftat mönster på framsidan och tofsar i hörnen. Du kan klicka hem den här (reklamlänk från Awin.com).

Påslakanset i skön kvalitet av mjuktvättad, ekologisk bomull. Tofsar i kortändarna på örngottet och på fyra sidor på påslakanet. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

Ett originalverk av Fanny Schultz. Den är tillverkad i keramisk stengodslera, torkad i flera veckor och bränd två gånger. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Handtuftad ryamatta i bomull med ett vackert mönster. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Kruka i glaserad keramik med dekorativt blommönster. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Jacquardstickad pläd med tofsar på kortsidorna. Köp den här (reklamlänk från Awin.com).

Bordslampa med skärm av rotting på metallstomme och lampfot av trä. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Ljuslykta för värmeljus av äkta marmor. Klicka hem den här (reklamlänk från Awin.com).

Formgjutet sidobord i aluminium med slät yta. Du kan klicka hem det här (reklamlänk från Awin.com).

Linneskåp i brunvaxat massivt mangoträ med svarvade lister längs kanterna upptill och nedtill. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Två veckbandslängder i luftig och mjuk kvalitet av tvättat halvlinne. Köp dem här (reklamlänk från Awin.com).

Golvlampa i mässingfärgad metall med fot av äkta marmor och kupa i opalvitt glas. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Här kan du se hela kollektionen! (reklamlänk från Awin.com)

Foto: Ellos

LÄS MER:

Drömmen om medelhavet! 17 gula inredningsdetaljer

I år inreder vi gärna med snygga vägglampor – 14 trendiga tips

Mjukt möter hårt i årets inredning – 18 populära detaljer med rundade former

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: