Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Mjuka inredningsdetaljer i jordnära nyanser – på rea just nu

23 dec, 2020 
AvVilma Nordell
Mjuk inredning rea
Mellandagsrean har redan nu dragit igång hos många butiker, ett perfekt tillfälle att uppdatera hemmet med vackra och mjuka detaljer. Vi har samlat våra favoriter på rea i jordnära nyanser nedan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi smygstartar vinterrean nedan nu genom att samla ihop årets vackraste inredningsdetaljer i fluffigt material och mjuk teddy. De mjuka detaljerna skapar harmoni och teddytyget är det allra trendigaste nu och kommande år 2021. Passa på att göra några reafynd redan nu!

16 mjuka inredningsdetaljer att fynda på rean:

Passa på att uppdatera ditt hem med nya detaljer i mjuka och fluffiga varianter. Allt från kuddar till täcken, filtar och sittpuffar i jordnära nyanser.

påslakan ellos
Annons
påslakan ellos home

Påslakanset från Staycation av lin i kraftig, tvättad kvalitet, finns i fler färger. Du hittar dem här (reklamlänk).

ullpläd classic collection

Monogram är en lyxig ullpläd från Classic Collection tillverkad av nyzeeländsk ull vilket är mjukare än vanlig ull. Den finns här (reklamlänk).

Annons
soffbord jotex

Ett soffbord med bordsskiva av fast stoppad sammet med djuphäftade knappar och stomme av svartlackerad metall från Jotex. Du hittar det på rea här (reklamlänk).

fluffig kudde
Annons
kudde classic collection

Fluffig kudde från Classic Collection. Den finns här (reklamlänk).

kudde designhouse

Knot kudde från Design House Stockholm är en blivande designklassiker i mörk nyans. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
glansig duk

Enfärgad duk i glansig kvalité med vävd slubeffekt. I ett rum med mycket mönster och färg lugnar en enfärgad duk ner och ger en ombonad känsla. Den finns här (reklamlänk).

handduk ellos home

Handduk i mjuk frotté av ekologisk bomull med strukturmönster och randstruktur i nederdelen från Ellos Home, finns i fler färger. Se dem här (reklamlänk).

Annons
lampa wat veve

Ellipse är en vacker pendel med ett mjukt tyg som släpper igenom perfekt mängd ljus så att det skapas en härlig atmosfär i rummet, från Wat & Veke. Den finns här (reklamlänk).

sänggavel jotex
Annons
sänggavel jotex

Vägghängd vit sänggavel i mjuk teddy från Jotex. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

kuddfodral classic collection

Vitt kuddfodral från Classic Collection är ett kuddfodral med ett elegant mönster och dekorerad med tofsar i hörnen och längs sidorna. Se mer och köp den på rea här (reklamlänk).

Annons
bordslampa flos

Gatto bordslampa från Flos, formgiven av Achille Castiglioni och Pier Giacomo. Lampan är tillverkad i ett kokongliknande material som ger en stämningsfull, mjuk belysning i rummet. Spana in den på rea här (reklamlänk).

ullpläd lexington

Ullpläd från Lexington tillverkad med ett mer miljövänligt val av material. Pläden har ett grafiskt mönster med intarsia-logotyp och mjuka fransar på kortsidorna. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
innetofflor inuikii

Innetofflor från Inuikii Classic. Trendiga och bekväma sandaler i shearlingpäls. De finns på rea här (reklamlänk).

kuddfodral ellos home

Kuddfodral i tvättad ekologisk bomull med quiltad framsida, finns i fler färger, från Ellos Home. De finns här. (reklamlänk)

Annons
pläd ceannis

En dekorativ och lyxig pläd i Ceannis klassiska äggskalsmönster. Baksidan är klädd i ett mjukt matchande sammetstyg . Du hittar den på rea här (reklamlänk).

sittpuff classic collection
Annons
sittpuff classic collection

Vit sittpuff i trendigt ullmaterial från Classic Collection. Den finns här (reklamlänk).

LÄS MER:

15 vackra inredningsdetaljer med kropps- och ansiktsformer

Uppdatera dukningen med 15 vackra vinglas

TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPSBrand logo
TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons