ANNONSSAMARBETE MED MIELE

Förnya ditt kök – här är tekniken som lyfter höstens matlagning

I höst drömmer vi om ett kök som är snyggt och stilrent men också praktiskt och hållbart. Vi har tipsen för hur du uppdaterar köket med smarta tekniska funktioner som underlättar matlagningen och gör det lite enklare att umgås.

Hur drömköket ska se ut rent utseendemässigt är väldigt individuellt, från färgval till materialval och planlösning. Men något vi alla letar efter i ett kök är att det ska vara en plats där vi vill spendera tid, och där vi skapar minnen. Mieles senaste serie köksprodukter Generation 7000 ger oss inte bara ett stilrent kök – med hjälp av de tekniska funktionerna blir det också en plats där vi kan lyfta vår matlagning, samtidigt som vi kan luta oss tillbaka.

Mieles Generation 7000 ger oss ett funktionellt och hållbart drömkök.

En av de viktigaste inslagen i köket är induktionshällen där vi lagar mat varje dag. Med hjälp av Mieles Fullflex-induktionshäll går de klassiska fyra plattorna till historien och istället kan du koka och steka med full flexibilitet. Har du mycket på hällen samtidigt? Den smarta kastrulligenkänningen känner av när du flyttar dina kokkärl – och effekten du ställt in följer med.

En induktionshäll som skapar komplett rörelsefrihet med intelligent kastrulligenkänning.

För alla som vill överträffa sig själva med både vardagsmatlagningen och mer komplicerade helgmiddagar är en smart ugn en annan oumbärlig köksprodukt. Mieles kombiångugn är både en ugn och en ångugn i ett, och med den så lyckas vi med allt från bröd, grillad fisk till ångade grönsaker. Ångfunktionen DualSteam hjälper oss att få till perfekt konsistens på maten och näringsämnen, smak och vitaminer bevaras. Med samma funktion får du också fina resultat när du tillagar kött eller grönsaker med sous-vide-tekniken.

Med Mieles smarta kombiångugn får du en vanlig ugn och en kraftfull ångugn – i ett.

I höst vill vi också gärna uppdatera vårt kök med smarta funktioner som gör att vi kan umgås istället för att bara stå i köket. Med TasteControl-tekniken ställer du in det som ska tillagas i ugnen, men om du har annat för dig precis när maten ska plockas ut så behöver du inte oroa dig. Funktionen TasteControl öppnar själv ugnsluckan på glänt när tillagningen är klar och startar ventilationen så att ugnen kyls ned och maten behåller precis den temperatur som önskas.

Nu behöver du inte längre röra ugnen, passera den bara så lyser den upp.

Smidiga MotionReact hjälper dig att styra ugnen utan att trycka på någon knapp eller vidröra ugnen. När du kommer i närheten av ugnen börjar tillagningsutrymmet att lysa eller så aktiveras displayen. Vill du se hur det går för kakan eller lasagnen så räcker det alltså med att röra händerna framför luckan för att lampan i ugnen ska tändas och visa om det du tillagar är redo för att tas ut eller kan få några minuter till.

Den tekniska fördelen som underlättar framför alla andra? Nu kan du koppla upp samtliga Mieles köksprodukter mot din smarta telefon. Här kan du justera temperatur, se hur lång tid det är kvar på tillagningen eller helt enkelt ta en titt hur det går för middagen – direkt i din telefon. Tack vare appen [email protected] får ugnen nämligen ögon! Med hjälp av en kamera som skickar bilder till din telefon kan du utan att ens befinna dig i köket få status på ugnens innehåll. Smidigare än så blir det inte!