ANNONSSAMARBETE MED SAMSUNG NORDIC

Emilia Ilke: ”Gillar du att se på TV? Låt den synas!”

Konstnären Emilia Ilke gillar inredning och hon tycker inte man ska gömma undan sin tv. Här delar hon med sig av tre tips kring hur hon tänker när hon inreder med Samsungs The Serif.
12 maj, 2022
Advertisement

Annonssamarbete med Samsung Nordic

Emilia Ilke arbetar heltid som konstnär. Dels i form av olika mönster till textilsamarbeten, dels måleri och collage på papper och duk. Ett arbete som hon finner både varierande och roligt. Dessutom är hon ambassadör för Samsung och har inrett hemma med deras TV The Serif.

– Jag är ingen fantast av tekniska prylar i hemmet, så ska jag ha en TV så måste den tilltala mig som möbel. Där kvalade The Serif in helt och hållet. Jag är verkligen en periodare när det kommer till tittandet. Följer vi någon serie kan jag bli besatt och sträckkolla hur mycket som helst, men oftast är det långa perioder torka däremellan, berättar Emilia.

Ibland kanske man inte har en tydlig vägg för en TV i sitt hem och då kan det vara svårt att veta hur man ska tänka.

– The Serif kan stå rätt fritt i rummet vilket är en fördel och gillar du att se på tv, låt den synas. Jag är rätt less på allt som ska gömmas undan och vara så tillrättalagt, menar Emilia.

Emilias 3 tips på hur du inreder med The Serif

1. Vi har valt att ha den på samma vägg som våra tavlor, tycker dom kompletterar varandra bra.

2. I och med att den står på fyra ben så är den lätt att flytta runt efter behov. Vi puttar den ofta hit och dit i rummet och vinklar den beroende på hur solen står i rummet.

3. En till bra grej är att benen går att skruva av så att den kan ställas direkt på en bänk.

The Serif

"Det bästa är att den är så mobil", säger Emlia som placerat The Serif under sin tavelvägg.

The Serif tillåter dig att inreda precis som du vill, oavsett om du väljer att låta den stå på ben eller om du placerar den direkt på en TV-möbel av något slag. I och med den snygga och stilrena designen passar den verkligen in i ett avskalat hem.

– Första intryck är att den är snygg, säger Emilia och skrattar.

– Och bäst är att den är så mobil!

The Serif

The Serif hemma hos Emilia.

En snygg TV var kanske inte det första man tänkte på förr när man investerade i en ny TV, men i takt med att TV-apparater blev tunnare har man lagt större vikt vid att TV:n är snygg och passar in i övrig inredning.

The Serif

Ronan och Erwan Bourollec står bakom designen av The Serif. Foto: Samsung

Designduon och bröderna Ronan och Erwan Bouroullec står bakom designen av The Serif och de har en vana att göra poesi av vardagliga objekt. Tillsammans med Samsung har bröderna skapat en kraftfull TV i världen av modern design.

TV:ns vackra och ikoniska form är inspirerad av bokstaven ”I” och gör att den ser lika bra ut från alla håll och är lätt att placera där man önskar.

Samsungs QLED-teknologi ger sedan liv åt själva innehållet och den nya matta skärmen på modellen från 2022 minskar störande reflektioner när du tittar på TV eller pryder skärmen med bilder eller konst.

Två extra bra saker med The Serif

Matte Display
Njut av innehållet, inte av reflektionerna. Nya Matte Display minimerar störande reflektioner för en bättre bildupplevelse när du ser på TV.

Avtagbart TV-ställ
De avtagbara benen låter dig placera The Serif där du tycker den passar bäst. Se hur TV:n blir en vacker dekoration i bokhyllan såväl som på TV-bänken, eller låt den stå på egna ben som en designmöbel.

Läs mer om The Serif hos Samsung