Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

5 snygga högtalare till hemmet – som kompletterar inredningen

09 nov, 2020 
snygga högtalare till den inredningsintresserade
Ställer du höga krav på din inredning hemma? Glöm ful elektronik som drar ner intrycket. Våra hem ska tilltala alla sinnen – därför har dagens högtalare både bra ljud och en snygg look. Vi har valt ut fem favoriter!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Musik, podcasts och ljudböcker förgyller vardagen både i hemmet och när vi är på språng. Men som inredningsälskare vill vi gärna att vår teknik ska smälta in eller till och med ge våra hem ett lyft.

Här är fem av våra favoriter bland stilsäkra högtalare till hemmet – från budget till lyx:

1. Snyggt för musikälskaren

nest audio snygg högtalare från google till budgetpris

Högre volymkapacitet och starkare bas för ett klart och kraftfullt ljud. Googles nya smarta högtalare Nest audio är en uppgradering av föregångaren Google home, och har gjorts för musikälskare. Den enkla, rundade formen smälter smidigt in i hemmet och finns tillgänglig i två grå nyanser.

Annons

Högtalaren har en praktisk funktion som justerar volymen baserat på bakgrundsbruset så att du inte missar något av podden eller låten du lyssnar på. Nest audio har inbyggd Google-assistent och delar av högtalaren är gjord av återvunnen plast.

Pris: 1 149 kronor. Här kan du köpa den (reklamlänk).

2. Coolt och kompakt

marshall uxbridge snygg högtalare i vitt

Marshalls signaturdetaljer som galler och mässingsdetaljer, med en stilren ram i vitt eller svart. Nya Uxbridge voice är en snygg och kompakt högtalare – nätt i storleken, men med ett stort ljud samt inbyggd Google-assistent.

Spela musik, podd eller lyssna på radio, sätt larm, ställ frågor eller planera din dag med hjälp av röststyrning. Det går att ansluta till högtalaren på flera sätt, bland annat genom bluetooth eller wifi, och den går även att koppla ihop med fler högtalare för att bygga ett multiroom-system.

Pris: 2 195 kronor. Här kan du köpa den (reklamlänk).

3. Bärbart i lyxförpackning

stilfull bärbar högtalare från georg jensen x philips

Designstarka Georg Jensen möter tekniksmarta Philips och ljuv musik uppstår. Resultatet? En bluetooth-högtalare som blir ett smycke i inredningen, med Georg Jensens signum av putsat, rostfritt stål och ulltyg (som släpper igenom ljudet) från Kvadrat. Den bärbara högtalaren är formgiven för att passa såväl i hemmet, som på kontoret eller resan och har 20 timmars speltid samt en inbyggd strömbanksfunktion.

Pris: 2 699 kronor. Här kan du köpa den (reklamlänk).

4. Design som smälter in

transparent högtalare i svart – minimalistisk och snygg högtalare

Den lilla trådlösa högtalaren Transparent speaker från svenska Transparent Sound har ett modernt, minimalistiskt formspråk. Högtalaren är gjord av härdat glas och aluminium och tack vare sina genomskinliga glasdelar smälter den in i inredningen, samtidigt som den är en stilfull detalj i hyllan eller på fönsterkarmen.

Annons

Högtalaren är även formgiven för att hålla länge och den modulära designen gör det enkelt att uppgradera de olika delarna, exempelvis om man vill addera röststyrning eller multiroom-system.

Pris: 5 000 kronor. Här kan du köpa den.

5. Nordisk minimalism

snygg och lyxig högtalare som smälter in i inredningen från bang & olufsen

Den trådlösa högtalaren Beosound balance från Bang & Olufsen är ett elegant val som närmast påminner om en skulptur. Högtalaren är designad för att ta plats på sidobordet eller i hyllan, och ger ett bra ljud för sin storlek.

Den stilrena designen, med en sockel i ek, kompletterar både det moderna skandinaviska hemmet och mer minimalistiska miljöer. Beosound balance finns i både naturlig och svartfärgad ek och går att få med eller utan Google-assistent.

Pris 21 500 kronor.

Läs mer:

Teknik och högtalare du kan ta med på utflykten och resan

5 produkter som sätter guldkant på hemma-spat

Bästa musikvideorna genom tidernaBrand logo
Bästa musikvideorna genom tiderna

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons