ANNONSSAMARBETE MED MIELE

5 smarta kökstrender i höst – från ugn med ögon till ÅNGA

I höst vill vi uppdatera favoritrummet med smarta funktioner och ytor där kreativiteten flödar. Låt köket bli platsen där vi kan samlas utan måsten och istället får hjälp på traven med allt vi tar oss för.

De flesta av oss älskar att spendera tid i våra kök, vissa av oss för att vi älskar matlagning och andra för att det är en fantastisk plats att vara social på. Oavsett vilken typ du är så är ett smart och effektivt kök en viktig del av våra liv. Därför har vi listat 5 trender som gör ditt kök till en oas för modern teknik där du inte behöver oroa dig för att misslyckas med middagen eller ständigt vänta vid ugnen.

Mieles köksserie Generation 7000 uppdaterar vårt kök - med smarta och effektiva lösningar.

Trend 1: Du behöver aldrig mer misslyckas i köket

Har du gäster eller barn som kräver din uppmärksamhet? Nu kan du fokusera helt på dem och släppa tanken på det som står i ugnen. En trend som vi ser i år är smarta ugnar som hjälper oss att laga maten till perfektion. Med nya TasteControl-funktionen från Miele så ställer vi in tillagningstiden – och efter det kyls ugnen ner. Du behöver alltså inte oroa dig för att köttet du tillagar ska bli torrt, utan tillagningsprocessen avslutas vid exakt rätt tidpunkt – och du behöver inte ens vara där när det händer.

Nu kan du koppla upp ugnen mot mobilen och hålla koll på middagen från soffan.

Trend 2: Uppkopplade hushållsprodukter

Du behöver inte ha ögon i nacken när du lagar mat för Mieles nya ugnar har en inbyggd kamera som varje minut skickar bilder på det du lagar till din smartphone. Nu kan du koppla upp hela ditt kök mot din mobil och därmed öppnas en helt ny värld upp sig – där du inte måste stirra in genom köksluckan. Med appen [email protected] kan du kontrollera hur steken mår i ugnen och till och med justera temperaturen om det behövs.

Med Mieles Fullflex-induktionshäll blir det lättare att hålla många kastruller igång samtidigt.

Trend 3: Smarta spishällar

Hört talas om intelligent kastrulligenkänning? Nu är spisen med fyra avgränsade plattor ett minne blott. Med Mieles fullflex-induktionshäll känner spishällen av när du flyttar kastrullen eller stekpannan och temperaturinställningarna följer smidigt med. Har du många gäster och lagar en stor meny så krävs det många kastruller – nu har du friheten att göra allt samtidigt. Var du än ställer kastrullen med sås eller stekpannan med fisk så kommer inställningarna följa med var på hällen du än placerar dem.

Nu skapar vi restaurangkänsla på maten med hjälp av ånga - kött och bröd blir perfekt tillagat.

Trend 4: Nu ångar vi mat som proffsen

Med allt som hänt i världen på senaste tiden så har vi inte lika stora möjligheter att gå ut och äta, så därför är det extra viktigt för många av oss att det vi lagar hemma liknar det vi brukar få på restaurang. En sak som gör hela skillnaden är ånga. Och med hjälp av Mieles kombiångugn fixar vi det utan minsta ansträngning.

Bröd blir härligt krispigt på utsidan och saftigt på insidan medan kött blir perfekt mört.

Trend 5: Automatisera favoriträtterna

Med Mieles smarta ugnar är det möjligt att ställa in tillagningstiden för dina favoriträtter. Har du en kaka du älskar att baka eller grönsaker som du alltid vill få tillagade på exakt samma sätt? Nu kan du ställa in det automatiskt och då vet ugnen precis hur du vill ha dina favoriträtter tillagade, så smart!