10 snygga plädar att uppdatera hemmet med

filtar och plädar 2020
I läshörnan, i soffan eller som ett värmande överkast på sängen. Filtar och plädar är användbara i flera olika rum och adderar både färg och textur till inredningen. Vi tipsar om 10 stilsäkra köp i vår!
Annons
Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

VIDEO: INSPIRERAS AV DE STÖRSTA INREDNINGSTRENDERNA 2020

 

Även om våren snart är här är det fortfarande svalt ute och det kan stundtals vara kyligt i hemmet. En pläd värmer i soffan och i fotändan av sängen samtidigt som den är en snygg textildetalj som ger hemmet en uppdatering med sin avvikande struktur eller med en härlig färg som ger vårkänsla.

Annons

Här tipsar vi om tio snygga plädar som går att klicka hem just nu:

1. Mohairfilt, Stackelbergs

Mohair pläd från Stackelbergs

Annons

Handgjord pläd i mohair med rullade fransar som gjorts enligt gammal hantverkstradition i Sydafrika. Finns i flera färger. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

2. Pläd i gotlandsull, Klippan Yllefabrik

gul ullpläd från klippan

Pläd i tjock gotlandsull i en härlig gul nyans, designad av Birgitta Bengtsson Björk för Klippan Yllefabrik. Går att använda både inom- och utomhus och är enkel att rengöra. Finns i olika färger. Här kan du köpa den (reklamlänk via Tradedoubler.com) .

3. Levelin pläd i linne, Himla

filt från himla

Mjuk pläd i linne som även går att använda som duk på bordet. Här i en härlig ljus, blekgrön nyans, som ger vårkänsla i hemmet, men pläden finns i flera färger. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Annons

4. Tiiliskivi pläd i ull, Marimekko

tiiliskivi pläd från marimekko

Olivgrön pläd i 100 procent ull med tegelstensmönster formgivet av Marimekko-grundaren Armi Ratia. Här kan du köpa den (reklamlänk via Tradedoubler.com) .

5. Arpa pläd i kashmir, Jotex

grå pläd i kashmir från jotex

Stilren pläd i blandning av ull och kashmir med fransar längs med kortsidorna. Här i lätt melerat, ljusgrått utförande, finns i flera färger. Här kan du köpa den (reklamlänk via Awin.com) .

6. Crinkle pläd, Hay

crinkle pläd från hay

Annons

Snygg bomullspläd med blockränder och en skrynklig, mjuk struktur samt korta fransar. Här kan du köpa den (reklamlänk via Tradedoubler.com) .

7. Pläd i bomull, Bloomingville

filt från bloomingville

Mysig blåvit filt med tofsar från danska Bloomingville. Filten passar i hemmet året om. Här kan du köpa den (reklamlänk via Tradedoubler.com) .

8. Mellow lin filt, Garbo & Friends

garbo-friends-filt

Snygg filt som även fungerar som överkast från svenska Garbo & Friends. Oeko-Tex-certifierad och tillverkad i linne och bomull. Här kan du köpa den (reklamlänk via Tradedoubler.com) .

Annons

9. Filt i ull, Stackelbergs

filt från stackelbergs

Vacker, stor pläd av 80 procent lammull och 20 procent polyamid från Stackelbergs. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

10. Egg pläd, Ceannis

egg ceannis pläd

Klassiska pläden Egg från Ceannis ger dekorativ textur och en skön detalj i soffan. Baksidan går i matchande sammet. Här kan du köpa den (reklamlänk via Tradedoubler.com) .

Läs mer:

Dela på:

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION:


Annons

Laddar