Annons

Annons

Då slår Trädgården upp portarna för sommaren – och det här storsatsar man på i årÅrets säkraste sommartecken kommer tidigt i år! Redan helgen den 5 och 6 maj öppnar Trädgården upp portarna under Skanstullsbron.

Och ja, precis som tidigare år har en hel del förändringar skett sedan sist. I år blir det, bland annat, hela 16 live sessions, jämfört med förra årets 8.

Dessutom har det byggts en ny scen i delen av Trädgården som kallas för Kyrkan, och spelningarna kommer bli många fler än tidigare år. Den nya scenen, med en kapacitet för 600 personer, kommer husera en mängd mellanstora band och kommer därmed fylla ett tomrum som funnits de senaste åren på Stockholms livescen.

Annons
Gilla ELLE på Facebook

”Det blir hög kvalitet och en intim känsla”, skriver Trädgården i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: 12 VANLIGA FRÅGOR OM TRÄDGÅRDEN

Musikmässigt kommer akterna att sträcka sig från brittisk grime signerad Wiley och Section Boys, till suggestiv synthpop med Niki & The Dove, till psykedelisk rock med Josefin Öhrn & The Liberation, till svensk hiphop med bland andra Parham. Sommaren avslutas enligt tradition med Trädgården-vännerna i Dungen.

Utöver live är andra nyheter för i år att Restaurang Växthuset gått från en lakto-ovo-vegetarisk meny till en helt och hållet växtbaserad (vegansk) sådan.

I år satsas det också mycket på dekoren, som i år kommer sättas av konstnären Tove Dreiman.

Dagsfesterna med stora internationella bokningar, Daytime Sessions, kommer att äga rum 8 gånger i sommar. Bland bokningarna finns internationella giganter som Radio Slave, Adriana Lopez, Hunee och Aurora Halal.

 

(3)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar