Annons

Annons

Clara Henry: ”Om folk tycker skämten är tråkiga behöver de inte vara elaka på sociala medier”Humorgeniet och Youtube-fenomenet Clara Henry är en av tre programledare för Melodifestivalen i SVT. Vi fick en pratstund med henne. 

Hur reagerade du när du fick frågan?

– Först reagerade jag inte speciellt mycket alls. Blev glad såklart! Och tänkte ”oj vad roligt”. Men sedan la jag på luren och då började jag fatta vad det var jag tackat ja till, så jag blev helt stirrig och skickade en hysterisk snapfilm till min bästa kompis.

Annons

Vad ser du mest fram emot?

– Jag ser mest fram emot hela spektaklet, att liksom gå in hundra procent i ”Mellobubblan” och BARA göra Mello. Att resa omkring och se alla städer och ha på mig glittriga outfits och dra roliga skämt i tv. ALLT! Mest nervös är jag över dem som tittar. Alla har ju åsikter, och det får man ha, annars blir det ju rätt tråkigt. Men jag hoppas att de som tycker att skämten är tråkiga och låtarna dåliga kan prata om det med den som sitter bredvid i soffan, i stället för att vara elak på sociala medier.

4 snabba frågor till Clara Henry:

Beyoncé eller Beethoven?
Queen B. Var Beethoven feminist, black lives matter-aktivist eller hade ”drottning” som epitet? Nä juste.

Jackie Kennedys eller Michelle Obamas stil?
Ingen aning. Fick bildgoogla ”[namn] + outfit”. Av Google att döma: Michelle Obama.

Fanny och Alexander eller Thelma & Louise?
Inte sett någon av dem, men kan plotten till Thelma & Louise (stolt)! Så det får bli den.

Lars Noréns dagbok eller Bridget Jones dagbok?
Fick kalla kårar av Bridget Jones dagbok, killarna är ju gräsliga. Det får bli Lars Noréns.

(45)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar