Annons

Annons

Cia Jansson väljer sina höjdpunkter från ELLEs juninummerDen 16 maj finns juninumret i butik!

Så fort vi på ELLE skriver om hållbart mode, eller rekommenderar en ekologisk beautyprodukt, märker vi ett tydligt och ökande intresse från er läsare. Att klä sig medvetet är inte bara slagord längre, utan har blivit en naturlig del av modeindustrins många lager.

Annons

I det här numret av ELLE har vi pratat med proffs och eldsjälar som brinner för hållbarhet i ordets alla bemärkelser. Resultatet är en lista som är fullproppad med tips om hur du kan tänka när du shoppar, hur du gör för att hyra kläder i stället för att köpa nytt och om nya intressanta varumärken som har hållbar profil. Dessutom har vi intervjuat vinnaren av H&M och ELLE Conscious Award, Houdini och vd:n Eva Karlsson som delar med sig av sin passion och djupa kunskap. Läs mer i nya numret!

Själv sitter jag just nu nersjunken över en stapel trädgårdsböcker och drömmer mig bort till prunkande ormbunksrabatter och överdådiga tomatplantor på landstället. Min sambo brukar kalla mig trädgårdsboksintresserad i stället för trädgårdsintresserad, för man kan lugnt konstatera att jag har fler böcker i ämnet än rabatter och krukor om man säger så :-) Och man behöver inte äga vare sig trädgård eller landställe för att omge sig med grönska. Våra inredningssidor är fyllda med gröna tips för boende i storstan.

Självklart är vårt juninummer även fyllt till brädden av modeinspiration för ljusa sommarkvällar och ljuva semesterdagar. Vi har valt ut säsongens snyggaste klänningar, sandaler och basplagg som sätter stilen. Dessutom bjuder numret på ett av årest vackraste modereportage.

ELLEs stylist Lisa Lindqwister med team reste till Marocko för att fotografera en av säsongens hetaste trender: vagabonden. Funderar du också på att resa dit kan vi försäkra dig om att det är ett av de trendigaste resmålen just nu. Därför bjuder vi givetvis på en pinfärsk (och modemaxad) guide till den bubblande huvudstaden Marrakech.

Trevlig läsning!

Cia

(0)
(0)
Annons

Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar