Annons

Annons

Jenny Fredriksson: Så snor du stilen från Carrie BradshawELLE (inte bara vi utan hela modevärlden) är på en modenostalgitripp som heter duga! Sommarens stilikon är Carrie Bradshaw och vi ser ljuvliga kreationer värdiga vår favoritkaraktär i både modehusens kollektioner och i butikernas sortiment.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

ELLE har studerat vår stora modeidol med lupp och hjälper dig skaffa Carries look med några enkla klick.

Annons

Läs våra smarta genvägar för att få Carries stil.

Den lilla vita

Ingen bär upp ett fodral med extravaganta detaljer som Carrie. Satsa på en härlig vit blåsta och uppgradera den med klackar och en megastor brosch.

Gilla ELLE på Facebook

Klänning, By Malina.

Brosch, Gucci.

Nyckelplagget: Tyllkjolen

Tyllkjolen är riktig Carrie-klassiker som har hängt med från starten på slutet av 90-talet och som känns precis lika aktuell nu 2017.

Tyllkjol, Ida Sjöstedt.

Det absoluta viktigaste: Manolo Blahnik-skor

Utan Manolo Blahniks underbara skokreationer hade det inte varit något Sex and the city.

Skor, Manolo Blahnik.

Klänningen och midjan

Carrie älskar sina feminina blommiga klänningar och det gör vi med. För att få rätta looken – markera midjan med ett bälte och ha en udda, gärna vintage-inspirerad clutch.

Klänning, Erdem.

Boyfriend-jeansen

Det är inte ofta man ser Carrie i denim men de få gånger det har varit aktuellt så är det ett par sköna jeans i boyfriend-modell – gärna med stora uppvik.

Jeans, Mih jeans.

De oväntade väskorna

Carrie har sin beskärda del av it-väskor i sin garderob, som Diors ”Saddle bag” och Fendis ”Bauguette”, men de väskor vi gillar bäst är de udda, oväntade varinaterna som påsväskorna, papperspåsar och de vintage-inspirerade kuvertväskorna.

Nätkasse, H&M.

Foto IBL

(9)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar