Annons

Annons

Cadierbaren på Grand Hôtel får ny kostymI början av september är Cadierbaren på Grand Hôtel i Stockholm redo att bjuda in cocktailtörstande besökare till en hotellbar i en helt ny skrud.

Cadierbaren på Grand Hôtel öppnade 2006 och är döpt efter hotellets grundare Regis Cadier. Nu elva år senare är det dags att uppdatera den omtyckta hotellbaren till en ny nivå.

Läs också: Först hos ELLE: Stjärndesigner ställer ut exklusiva klänningar på Grand Hôtel

Det helt nya matkonceptet har arbetats fram av Gabriel Ask, Grand Hôtels nytillträdde kökschef som senast kommer från Faena Hotel i Miami. Konceptet har skräddarsytts för att lyfta det tongivande cocktailutbudet.

Annons
Gilla ELLE på Facebook

– Den nya menyn har fått ett helt nytt utseende; den är avskalad, enkel men med stor finess och rätterna ska du kunna dela med en vän lika väl som att du kan äta dem själv. Det är en meny som består av intryck från mina år på olika platser runt om i världen och som garanterat gör nya Cadierbaren unik. Det kan helt enkelt sammanfattas i mat som jag själv vill äta när jag tar en drink med mina vänner; som löjromstaco, burrata och kaviarstrutar, säger Ask.

Läs också: Spana in Grand Hôtels lyxsvit – för 70 000 kronor natten

Den nya baren har blivit mer färgstark och lekfull och flera speglar får ta plats för att förstärka intrycken. Interiören har bytts ut, möbler och mattor har fått en tydligare skandinavisk koppling.

– Grand Hôtel är ett klassiskt samtida lyxhotell. För oss handlar det om att ha en ständig utveckling och förnya våra koncept löpande för att alltid vara i framkant. Man träffas gärna här för en afterwork, stannar kvar för att fortsätta dricka drinkar och plötsligt har man beställt en middag bara för att känslan är så härlig och rätt – en typisk kväll i Cadierbaren helt enkelt, säger Grand Hôtels källarmästare Karl Persson.

Läs också: Grand Hôtel lanserar doftljus med champagne

Gabriel Ask och Karl Persson utgör tillsammans med chefssommelier Fredrik Lindfors trion bakom nya Cadierbaren.

Artikeln publicerades först på ELLE mat & vin.

 

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar