Annons

Annons

Beskedet: du kan ha ett andra stjärntecken – måntecknetHar du aldrig riktigt känt igen dig i ditt stjärntecken? Lugn, det finns en förklaring. Kanske stämmer ditt måntecken mer överens med din person.

Tillhör du dem som aldrig riktigt känt att ditt stjärntecken stämt överens med din person? Gör dig redo att bli mind blown! Det finns nämligen ett måntecken också. En person kan alltså ha stjärntecknet lejon, men ha sin måne i oxen. Spännande, inte sant?

LÄS OCKSÅ: EFTER FÖRÄNDRINGEN – HAR DU OCKSÅ FÅTT ETT NYTT STJÄRNTECKEN

Så, vad är då måntecknet, och vad står det för? Måntecknet tar avstamp i den exakta positionen som månen stod i när du föddes. Detta tecken, måntecknet, handlar egentligen mest om hur du fungerar på ett väldigt undermedvetet plan. Måntecknet handlar alltså om dina allra innersta känslor.

Annons
Gilla ELLE på Facebook

Soltecknet, alltså vårt vanliga stjärntecken, står för det vi vet om hos själva. Måntecknet står för det vi inte vet. Vår första reaktion på något, den där första instinktiva känslan, känslan som finns där innan tanken, kommer i regel från vårt måntecken.

För att ta reda på ditt måntecken behöver du veta exakt var och när du är född, inte bara dag gäller, utan också tidpunkt på dygnet.

LÄS OCKSÅ: STJÄRNTECKNET DU ALDRIG SKA DEJTA – BASERAT PÅ DITT HOROSKOP

Här, via denna sajt, kan du ta reda på vilket måntecken du har.

Källa Alwaysastrology.com

Foto IBL

(40)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar