ANNONSSAMARBETE MED ARMANI

Signaturdoften du ska bära 2022 – här är trenden att följa

Glad kvinna ler

När du väljer din signaturdoft i dag ska den så mycket mer än bara lukta gott och vara en vacker detalj i ditt badrum. Parfymen bör också innehålla noter av ansvar. Och vara komponerad med hänsyn till miljön.
13 maj, 2022

Att vi som dagens konsumenter ställer höga krav på ansvar och hållbarhet utan att för den sakens skull vilja kompromissa med kvalitet är ingen nyhet – utan snarare en självklarhet. Och vare sig du vill satsa på en hel doftgarderob eller nöjer dig med en signatur så visar de val du gör vem du är och signalerar det du vill uttrycka. Giorgio Armanis nya doft My Way Floral förenar allt det en parfym 2022 ska stå för.

My Way Floral är en lyxig hyllning till naturen i sin renaste form. Med noter från bland annat vita blomster, mandarinessens och ett stråk av bourbonvanilj är doften både smakfull och frisk på samma gång. Helt i linje med trenderna i år.

Lekfulla och fruktiga noter fortsätter att vara populära inom doftsegmentet. Vita blommor är en annan tidlös klassiker som vi aldrig tröttnar på och i citrusen finner vi energi och kraft.

CO2-neutral skönhet

Parfymens vackra flaska är ett konstverk i sig och givetvis designad för refill. Det är lätt och intuitivt att fylla flaskan utan att spilla en droppe och på så sätt kan man hålla nere antalet nya flaskor som produceras.

Miljötänket är djupt förankrat i hela produktionskedjan av My Way-serien. Samtliga parfymer i linjen är CO2-neutrala vilket speglar Giorgio Armanis värdegrund och arbete med att reducera varumärkets klimatavtryck. Något som bland annat sker genom att stötta och finansiera skogsbevarande initiativ.

Så utöka din doftgarderob i vår med en ny och ansvarsfull signatur.