ANNONSSAMARBETE MED ESSIE

Salongssnygga naglar i två enkla steg – naila höstens hetaste looks

Nina Sandbech för Essie

Det har aldrig varit enklare att fixa snygga naglar. Så skapar du en hållbar hemma-manikyr med salongskvalitet i bara två enkla steg. Här tipsar influencern och modeprofilen Nina Sandbech om sina bästa nagellooks i höst.
03 oktober, 2022
Advertisement

I ett samarbete med influencern och modeprofilen Nina Sandbech lanserar Essie nu gel couture-kampanjen looks that last. En hyllning till det tidlösa modet som håller över flera säsonger – men med en ständigt hög trendfaktor.

– Jag är mest känd för min färgstarka stil – jag älskar att experimentera med olika färgkombinationer. Mode för mig är att ha kul! Och färger gör mig helt enkelt glad, säger Nina.

”Älskar att matcha mitt nagellack med mina outfits”

Nina Sandbech har skapat fyra läckra looks där hon kombinerat några av sina favoritlack ur kollektionen looks that last med unika skapelser ur sin egen garderob. Hennes egna ”looks that last” helt enkelt.

– Jag älskar att matcha mitt nagellack med mina outfits. För mig är det den sista touchen som fulländar looken.

Trendkänsliga Essie är kända för sina spännande färgkollektioner, lekfulla namn och sin högkvalitativa formula där samtliga nagellack är veganska utan animaliska ingredienser eller biprodukter. I looks that last ingår nyanserna:

Gel couture är ett tvåstegs-system för att fixa högkvalitativ manikyr hemma – utan UV-lampa. Ett varaktigt nagellack som sitter bra utan att flagna plus ett gel-liknande superblankt överlack.

Och det aldrig varit enklare att fixa snygga naglar. I bara två snabba steg får du en snygg och hållbar manikyr.

Applicera gel couture i två steg

Nina Sandbech i model clicks och gossamer garments.

Salongssnygga naglar i två steg:

Steg 1: Applicera två lager gel couture nagellack på rengjorda naglar. Inget baslack behövs. Låt torka.

Steg 2: Försegla med ett lager högglansigt överlack.

Salongssnygga naglar på ett kick!