ANNONSSAMARBETE MED MAYBELLINE NEW YORK

Smokey eyes, röda läppar och glans – här är makeupen för julens alla festliga tillfällen

Smokey eyes, röda läppar och glans – här är makeupen för julens alla festliga tillfällen

Äntligen närmar vi oss årets festligaste månad. Vi har kollat in vilka makeup-looks som kommer göra succé på decembers alla festliga tillfällen. Låt dig inspireras!
11 november, 2022
Advertisement

Med årets festmånad inför dörren är det dags att planera för alla festliga outfits och snygga sminkningar. Säsongens estetik är elegant och klassisk, sexig och förförisk. Låt dig inspireras av vinterns mörka färger med dramatiska smokey eyes, sensationella läppar eller något helt annat som får dig att glänsa.

Drömmer du om göra det där lilla extra när det kommer till din makeup i år? Då ska du fortsätta läsa. För att skapa den sminkning du vill ha behöver du ha koll på att du har rätt produkter. En mascara och eyeliner för precision och en matt läppfärg och rätt glans. I den här artikeln har vi samlat inspirationen du behöver för att kunna lägga fokus på ögon och läppar och på så sätt skapa din drömlook till alla festligheter.

Röda läppar som håller hela festen

När vi pratar om smink inför julen är det nästan omöjligt att inte tänka på röda läppar. Här är det klassiska röda läppstiftet idealiskt för att skapa en look som är både trendig och elegant på samma gång. De röda läpparna kan verkligen piffa till vilken outfit som helst.

Det röda läppstiftet är snyggt och kan ge dig massor av självförtroende. Eftersom färgen är så stark kräver det lite övning för att få det riktigt bra, men om du använder rätt produkt kommer du snart att ha flawless röda läppar.

När du ska välja läpprodukt är det två saker som kan vara bra att tänka på, nämligen hållbarhet och konsistens. Eftersom färgen är så tydlig syns det om läppformen är sned eller om färgen försvunnit efter du ätit och druckit gott på festen.

Maybelline Superstay Vinyl Ink är ett flytande läppstift som med sin pigmenterade formulering skapar perfekta glänsande röda läppar med bara ett penseldrag. När läppstiftet väl applicerats sitter det kvar hela kvällen, oavsett om du dricker drinkar med eller utan sugrör. Dessutom är läppstiftet ultralätt att arbeta med. Applikatorn i kombination med den flytande konsistensen gör att du enkelt kan forma läpparna och göra detaljarbetet som gör looken komplett.

Maybelline Superstay Vinyl Ink finns i ett brett utbud av röda nyanser, så du kan hitta den du gillar bäst. Maybelline Superstay Vinyl Ink, 139 kronor (REK).

De perfekta glossiga läpparna

Om du är ute efter den där glansiga looken ska du välja ett läppglans, men tänk på att det är viktigt att hitta ett läppglans som ger fukt till läpparna. Du vill att dina läppar ska se återfuktade ut, samtidigt som du uppnår den rätta 00-talsinspirerade glansiga looken.

Maybelline New Yorks Lifter Gloss är känd för att ge den perfekta ”glossiga” looken utan att kännas kladdigt. Dessutom är läppglansen berikad med hyaluronsyra som med sin återfuktande effekt håller dina läppar mjuka hela kvällen. Läppglansen finns i en mängd olika färger så du kan välja precis den som passar dig.

Maybelline Lifter Gloss, 119 kronor (REK).

För dina ögon

Ge din look ett extra lager av dramatik med en ögonmakeup som ramar in ögat. Du kan förlänga eller förkorta den vingade effekten, precis som du kan bygga upp dina fransar, beroende på hur mycket volym du vill ha. Du kan kombinera looken med ett smokey eye, gyllene jordfärger eller bara låta eyelinern stå för sig själv. Prova dig fram och hitta din favoritlook.

Det kan vara svårt att få till en eyelinern och det brukar krävas lite övning för att det ska bli bra. En sak är dock helt säker: för att lära sig hantverket måste du har rätt produkter. Hyper Precise Eyeliner från Maybelline New York är, som namnet antyder, designad för precision. Tillsammans med eyelinerns ultrapigmenterade formulering, som håller hela dagen utan att kladda, har du rätt förutsättningar för att lägga en bra eyeliner. Detaljarbetet kan ta lite tid – men när du väl har applicerat eyelinern håller den upp till 16 timmar.

När eyelinern är på plats är det dags att rikta uppmärksamheten mot fransarna. Den dramatiska looken är inte komplett förrän fransarna har fått mycket volym. Här är den ikoniska Lash Sensational Sky High Mascara din bästa vän.

Den populära mascaran har en lång och smidig borste som fångar och separerar alla dina fransar samtidigt som den levererar massor av färg. Tack vare mascarans formula, som är berikad med bambuextrakt och fibrer, kan du enkelt få en voluminösa fransar värdig vilken fest som helst. Just nu kan du få den ikoniska mascaran i en limiterad version. Det är samma effektiva mascara i en ny skepnad.

Lash Sensational Sky High Mascara, 131 kronor (REK).

Maybelline Hyper Precise All Day Black Eyeliner, 99 kronor (REK).

Maybellines Holiday ikoner

Den voluminösa franslooken, vingad eyeliner 'on fleek' och de finaste läpplookerna som håller hela kvällen och ger läpparna form och färg. I jul har Maybelline New York valt ut fyra Holiday Iconics bland deras mest populära produkter som är kända och älskade över hela världen.