ANNONSSAMARBETE MED ESSIE

Så fixar du sommarens läckraste naglar – 6 nageltrender att hålla koll på

Paulina Torbjörnsen

I sommar är ett par lekfulla och färgstarka naglar den hetaste accessoaren. Matcha sommarens looks med de vackraste och trendigaste naglarna just nu. Profilen Paulina Torbjörnsen inspirerar oss med säsongens nageltrender – och lacken som pryder dina naglar allra bäst.
30 maj, 2022
Advertisement

Grönska, strålande sol och fågelkvitter – nu är sommaren snart här. Det har äntligen blivit dags att byta ut kappor och långbyxor mot en färgsprakande sommargarderob. I år är ett par snygga naglar den absolut bästa accessoaren. De ska prydas i poppande färger och eleganta mönster – här är guiden till sommarens hetaste nageltrender!

Med inspiration från midsommaraftons grönska och festligheter lanserar nagelfavoriten Essie Midsummer 2022 – en limited edition-kollektion med sex trendiga och somriga nagellack. Bland nagellacken i kollektionen finns både poppande färger och klassiska neutrala nyanser, som du kan mixa och matcha för den perfekta sommarlooken. Inspireras av kollektionens vackra färger och hitta det perfekta lacket att bära på midsommarafton. Alla Essies nagellack har dessutom vegansk formula utan animaliska ingredienser eller biprodukter - så bra!

Sommarens trendigaste nagelfärger 2022

Hot Pink

Hot pink, chockrosa eller barbie-rosa – kalla den vad du vill, men är det en nagelfärg som regerar i sommar är det denna. Hotta upp dina naglar med denna heta nyans för en färgsprakande och härlig look.

Rosa nagellack
Jonathan Pozniak

Stjärnan i Essies sommarkollektion är definitivt Rose to the occasion – ett heltäckande och vackert chockrosa lack med en blå underton. Det här trendsäkra rosiga lacket lyfter vilken outfit som helst.

Skönaste grön

Nagellack i grönt
Jonathan Pozniak

Grönt i alla nyanser är verkligen årets trendfärg 2022 – både på modescenen och i skönhetsvärlden. Pryd dina naglar med vårens hetaste nyans som påminner om sommarens grönska.

Anamma den gröna trenden med Essies Dance till dessert – en elegant salviagrön färg som definitivt kommer vara en perfect match till midsommaraftons vackra blomsterkransar.

Varmt eldig orange

Denna trend känns lika självklar som sommaren själv. De orangea naglarna för tankarna till långa och heta sommarkvällar. Lacket matchas med fördel med en solkysst look och en vit klänning.

Det perfekta orangea nagellacket för sommaren är Essies Buzz-worthy bash. Lacket går i orangea toner och påminner om varma solnedgångar och solmogna apelsiner.

Sommarens trendigaste nageldesigner 2022

Minimalistiska mönster

I sommar pryds naglarna mer än gärna med vackra mönster i olika färger, där allt från linjer och vågmönster till paisley-inspirerad design tar plats. Här är det bara fantasin som sätter gränser – så fram med din tunnaste pensel och prova dig fram med mönster och färger.

För att lyckas med den vackra paisley-designen som på bilden behöver du bara den trendiga gröna färgen Dance till dessert som grund och Hostess with the mostess från Essie till mönstret – ett vackert persikofärgat lack med rosa underton. En harmonisk och trendig färgkombo.

Blommor

Blommor under kudden, i håret och i vasen – midsommar är all about flowers. Det är därför inte konstigt att vi låter dem pryda även naglarna som motiv i sommar. Tips: Använd en tandpetare eller hårnål för de perfekta runda bladen.

Preppa nageln med en naturlig färg, som Essies stilrena In good taste med en ton i taupe. Doppa sedan din tandpetare eller hårnål i Essies Blooming friendship, ett somrigt lack i himmelsblå toner, och pricka försiktigt ut dina blommor. Vill du gå all in på din blomdesign kan du avsluta med en prick av den gulorangea Buzz-worthy bash i mitten.

Paletter

Den här trenden är för dig som inte nöjer dig med bara en färg – för varför göra det när man kan ha fler? En tydlig nageldesign i år är paletter, där flera olika färger mixas och matchas på naglarna. Prova en mer diskret pastellig palett-look eller matcha två eller tre poppande somriga färger.

Vem älskar inte kombinationen av färgstarka och somriga lack på naglarna? Här matchas de härliga trendfärgerna orange och chockrosa, Essies Buzz-worthy bash och Rose to the occasion, som garanterat skapar de festligaste naglarna till midsommarfesten.

Klicka HÄR för att spana in Essies midsommarkollektion!