ANNONSSAMARBETE MED BABYLISS

On the go-volym och bounciga lockar – så fixar du säsongens drömhår

I vår vill vi ha salongsvärdigt hår i ett nafs – och helst on the go. Med den senaste nyheten inom stylingverktyg behöver vi aldrig oroa oss för att håret ska falla platt igen.
26 april, 2022

Drömmer du ett voluminöst svall och salongsstudsiga lockar? Nu är det möjligt även för oss som vanligtvis inte är så flinka när det kommer till hårstyling. Svaret på våra hårböner? En sladdlös värmeborste som levererar perfekt volym och glansiga lockar på alla hårlängder – säg hej till BaByliss nya 9000 Cordless Hot Brush. Influencern Camilla Åstrand har testat den, och berättar hur den skiljer sig mot andra värmeborstar.

camilla

Camilla Åstrand har testat BaByliss Cordless Hot Brush – en hårnyhet som ska ge oss vårens drömhår.

– Den största skillnaden är att det här går snabbare och är något som fungerar varje dag. Det ger en elegant och lyxig känsla som inte känns övergjort.

Eftersom värmeborsten är sladdlös kan du fixa håret i soffan samtidigt som du kollar på favoritserien, medan du har barn eller husdjur som springer runt benen (det finns ingen sladd att trassla in sig i!) eller när du är på språng.

kajsa

Influencern Kajsa Arvidsson som testat nya värmeborsten berättar att den underlättar vardagen.

– Häromdagen delade jag ett hotellrum med min mamma, och enda uttaget i närheten av spegel var i det lilla badrummet. Tack vare att värmeborsten är trådlös kunde jag stå ute och fixa mig i den stora spegeln i rummet medan mamma ockuperade badrummet, berättar influencern Kajsa Arvidsson som också testat värmeborsten.

Hon fortsätter…

– Man är också mycket friare när det kommer till själva stylingen eftersom du kan snurra borsten hur du vill utan att någon sladd snurrar eller glappar.

babyliss

BaByliss nya 9000 Cordless Hot Brush som snabbt fixar salongsvärdigt hår finns att köpa på Åhléns.

Så fort ett värmeverktyg ska användas är det lätt att tänka att det kommer vara tidskrävande. Men här får vi form, glans och volym utan särskilt mycket ansträngning.

– Hotbrushen är perfekt att använda efter en snabbföning för att forma håret. Jag böjer in topparna och böjer ut luggen för att få till en lyxig 70-talskänsla. Det tar på riktigt bara fem minuter, berättar Camilla Åstrand.

resa

Det perfekta stylingverktyget att ta med på weekendresan, den tar minimalt med plats i packningen.

När man ska ut och resa och vill packa lätt är stylingverktyg oftast det första som stryks från packningslistan, men den här är så pass smidig att den enkelt får plats även om du bara har handbagage. Och du behöver inte oroa dig för att utländska uttag inte ska passa när du laddar den, med värmeborsten får du med två adaptrar så att du enkelt kan ladda den var du än befinner dig.

– Att hotbrushen är sladdlös gör att den tar minimal plats i handbagage och handväska, och kan lätt tas upp när man ska fixa till sig inför en after work eller på en kort weekendresa när man har lite bagage, tipsar Camilla Åstrand.

babyliss

Med nya värmeborsten från BaByliss fixar vi bounciga lockar på fem minuter, var vi än befinner oss.

Att fixa håret lite snabbt efter ett pass på gymmet och sen kasta ner värmeborsten i väskan direkt? Inga problem.

– Hot brushen är otroligt smidig och blir varm snabbt. Det smarta fodralet gör att man kan använda den på språng för att sedan enkelt stuva undan i sitt fodral utan att behöva tänka på att bränna något i väskan.