ANNONSSAMARBETE MED L’ORÉAL PARIS

Ny hårfärg i höst – så får du drömfärgen hemma

Ny hårfärg i höst – så får du drömfärgen hemma

Vill du lyckas med hemmafärgningen och samtidigt hitta din nya drömnyans? Vi har knepen för hur du fixar ett salongssnyggt färgresultat hemma, och vad du ska tänka på för att alltid hitta färgen som matchar din hudton.

Att färga håret själv har aldrig varit lättare och har du tidigare haft problem att hitta en hemmafärg som blir lika naturlig som när du färgar på salong så behöver du inte leta längre – här är höstens favoritfärg och knepen för att alltid lyckas!

1. Hitta färgen som matchar din hudton

Med L’Oréal Paris nya hårfärgningsserie – Excellence Crème Universal Nudes som är ammoniakfria (säg hej då stark doft!) finns det inte längre någon risk att välja en osmickrande hårfärg som känns för hård mot din egen hudton. Den här hårfärgen är nämligen framtagen för att passa alla! Formulan i hårfärgen är framtagen med den universella så kallade reflexen ”U”, som smickrar alla hudtoner och hjälper kvinnor med det universella problemet att hitta den perfekta hårnyansen.

universal nudes

Hitta din perfekta höstfärg med L’Oréal Paris nya hårfärger från Universal Nudes.

Universal Nudes kombinerar en varm ton – guld och två kalla toner – askblond och pärlemor, för att uppnå en universell nudefärg, en naturlig ton som harmoniserar och matchar alla hudtoner. Och självklart täcker det också grått hår perfekt. Hurra!

FÖRE OCH EFTER

daniella dansson

Influencern Daniella Dansson har testat färgen 4U som är en mjuk brun nyans .

FÖRE OCH EFTER

tiia

Tiia Elg gick från en ljus page till en varmare blond ton med hjälp av nyansen 10U.

FÖRE OCH EFTER

claudia före och efter

Influencern Claudia Behnan fick en mörkare färg i längderna med färgen 5U.

2. Följ instruktionerna NOGGRANT

Det här tipset kanske verkar uppenbart men kan vara lätt att missa. Innan du börjar färga: läs instruktionerna noggrant, annars ökar risken för att något går fel – helt i onödan. Hemmafärgning är formulerat att fungera på ett särskilt sätt så instruktionerna och timingen är viktiga att följa i noggranna steg.

hårfärg

Läs instruktionerna på förpackningen noggrant innan du sätter igång och färgar.

3. Applicera färgen som ett proffs

I stället för att använda fingrarna eller en kam när du färgar – använd en hårfärgningspensel som ger en mer precis applicering. Dina händer kan annars bli missfärgade och med en kam är det lätt hänt att färgen inte blir helt jämn.

4. HITTA DIN PERFEKTA NYANS

Med nya Excellence Crème Universal Nudes från L’Oréal Paris har det aldrig varit enklare att hitta rätt nyans eftersom de 8 färgerna är utvecklade att passa alla hudtoner. Vill du ändå vara säker på vilken färg som är din perfekta match – testa här!

universal nudes

Den perfekta nyansen för Mia Mikela Ehrnrooth heter 9U – vilken är din? Ta reda på det här.

5. Borsta håret noga innan du börjar

Du vill inte fastna mitt under den tidskritiska färgningen på grund av en envis tova i håret. Missa därför inte att borsta håret ordentligt innan du sätter i gång, så har du bättre förutsättningar för att få en jämn färg.

6. Skippa inte efterbehandlingen

Vad du gör efter att du färgat håret är lika viktigt som det du gör under själva färgningen. I paketet med hårfärg får du också med en efterbehandling som är framtagen för att vårda färgat hår. Så missa inte den sista viktiga detaljen!

Se också: 3 tips som gör att ditt hår åldras hälsosamt
1:04

Efter reklamen: Se också: 3 tips som gör att ditt hår åldras hälsosamt

(1:04)

Slå på ljud