ANNONSSAMARBETE MED BIOTHERM

Maximera din skönhetssömn – här är produkterna som jobbar när du sover

Maximera din skönhetssömn – här är produkterna som jobbar när du sover

Få resultat med produkter som reducerar rynkor, återfuktar och ger lyster – medan du sover. Genom att addera ett nattserum till din hudvårdsrutin kan du sova lugnt i vetskapen om att din hud kommer vakna utvilad.

Det här med skönhetssömn är inget påhitt – när vi sover så går kroppen nämligen in i reparations-mode och förnyar och bygger upp våra celler. Därför är natten det perfekta tillfället att hjälpa huden på traven och addera produkter med ingredienser som går på djupet, och verkligen ger resultat på rynkor, porer och glåmig hud.

Blue Retinol Night Serum från Biotherm är ett avancerat anti-age serum som hjälper vår hud att reducera rynkor och ger en jämnare hudton medan vi sover. Serumet innehåller 0,25% retinol som är en mycket effektiv antiage-ingrediens känd för att förbättra hudkvaliteten. Om du är ovan vid att använda retinol är det viktigt att vänja huden vid ingrediensen. Börja därför med att använda serumet två gånger i veckan och öka sedan gradvis till varannan kväll, och slutligen en gång varje kväll. Om du känner obehag så låt det gå mer tid mellan användningarna eller minska mängden produkt du använder.

biotherm serum

Ett kraftfullt nattserum som förbättrar hudkvaliteten. Blue Retinol Serum från Biotherm , 865 kr.

Serumet används på kvällen som ett steg i din hudvårdsrutin efter rengöring. Ta ett pumptryck av produkten, värm upp i händerna och fördela försiktigt på ren och torr hud. Eftersom huden blir lite solkänslig av retinol är det också viktigt att vara noga med att använda SPF när du applicerar din hudvårdsrutin på morgonen.

HITTA DIN HUDKRÄMSMATCH

När du använder retinol i din hudvård är det väldigt viktigt att komma ihåg att återfukta huden. Men vilka är dina behov? Biotherm har olika produkter för olika behov. Så oavsett om du önskar en starkare eller spänstigare hud finns det en ansiktscreme som matchar just vad du behöver. Hitta kombination som matchar dig bäst!

cera repair

Matcha nattserumet med Cera Repair Barrier Cream för att stärka upp hudens naturliga barriär.

CERA REPAIR BARRIER CREAM FÖR EN STARKARE HUDBARRIÄR MED GLOW

Denna rutin kommer att ge dig förbättrad hudkvalitet och starka hudens naturliga barriär. De här två produkterna ger dig fördelar från Life plankton, retinol och ceramider.

blue retionol

Matcha Blue Retinol Multi-Correct Cream med nattserumet för en fastare hud och mer lyster.

BLUE RETINOL CREAM FÖR REDUCERADE PIGMENTFLÄCKAR OCH RYNKOR

Denna rutin kommer att ge dig förbattrad hudkvalitet och minska rynkor och mörka fläckar. De här två produkterna ger dig fördelar från Life plankton, retinol och pro-retinol.

blue therapy cream

Besväras du av mörka fläckar och rynkor ska du matcha serumet med Blue Therapy Uplift Cream.

BLUE THERAPY UPLIFT CREAM FÖR EN UPPSTRAMAD OCH SPÄNSTIGARE HUD

Denna rutin kommer att ge dig förbättrad hudkvalitet och en fastare hud med förnyad lyster. De två produkterna ger dig fördelar från Life plankton, retinol och kollagenpeptider.