ANNONSSAMARBETE MED SKINCEUTICALS

Ligg steget före dina hudproblem – med smarta multiprodukterna

Vår hud ställs inför många problem – som rodnad, pigmenteringar, brist på lyster och irritation. Men nu gör smarta hudvårdsprodukter som kombinerar flera eftertraktade hudvårdseffekter entré på skönhetshimlen, och hjälper oss att ligga steget före våra hudproblem.
18 maj, 2022

Hittills har det i princip bara funnits starka syror att ta till när vi velat lösa hudproblem som pigmentfläckar och en ojämn hud, vilket kan irritera många hudtyper. Den unika formulan i Phyto A+ Brightening Treatment som är baserad på en synergistisk teknologi bestående av alfa-arbutin, azelainsyra och en fytobotanisk blandning, förbättrar ojämn hudton, cellförnyelse och överskott av talgproduktion, samtidigt som den lugnar huden och minskar rodnad och missfärgning.

skinceuticals

Phyto A+ Brightening Treatment, SkinCeuticals, 959 kr.

3 andra produkter som multijobbar

Solkräm som jämnar ut huden

Advanced Brightening UV Defense SPF50 från SkinCeuticals är ett UV-skydd som gör mycket mer än bara skydda mot solen. Med hjälp av 1% tranexamsyra och 2% niacinamid verkar den utjämnande på huden och motverkar pigmenteringar, samt minskar synligheten av existerande pigmentfläckar.

mist

Phyto Corrective Essence Mist, SkinCeuticals, 619 kr.

Mist som återfuktar och stärker

SkinCeuticals Phyto Corrective Mist är en lugnande, återfuktande och stärkande essence mist, som passar alla hudtyper. Misten kan användas efter rengöring och både under och efter smink för en uppfriskad och återfuktad hud!

serum

Silymarin CF, SkinCeuticals, 1719 kr.

Stärkande antioxidantserum

Silymarin CF från SkinCeuticals är ett högkoncentrerat antioxidantserum som stärker hudens naturliga skyddsbarriär och minimerar synligheten av fina linjer. Serumet förfinar hudens textur samtidigt som en hud som ofta blir fet och glansig får hjälp att reducera överflödigt talg.