ANNONSSAMARBETE MED LANCÔME

Knepen för en vacker och frisk hud – hälsoexpertens bästa tips

ELLE Talks avsnitt två med Emma Unckel och Jennie Sandberg

Vad är egentligen hudens mikrobiom? Och hur kan vi stärka hudens skyddsbarriär? I det nya avsnittet av ELLE Talks djupdyker vi i hudvårdens spännande värld tillsammans med beautyexperten Emma Unckel och MåBras chefredaktör Jennie Sandberg.
04 augusti, 2022
4:12

Efter reklamen: Elle Talks – avsnitt 2

(4:12)

Slå på ljud

ELLE Talks är tillbaka med en exklusiv sändning där vi i samarbete med Lancôme tar reda på vad som ligger bakom den stärkande hudvården och lär oss mer om hudens mikrobiom. ELLEs beautyexpert Emma Unckel reder tillsammans med MåBras chefredaktör och hälsoexpert Jennie Sandberg ut alla frågetecken kring hudens mikrobiom och lär oss mer om pre- och probiotika.

Om du har koll på hudens mikrobiom och hur du kan ta hand om det kan du stärka hudens skyddsbarriär och skydda huden mot dagliga påfrestningar.

Vad behövs i din hudvårdsrutin?

Alla har nog hört om goda bakterier i magen – men behövs de även i din hudvård? Jennie förklarar att allas mikrobiom är unikt och påverkas av olika faktorer – men att extrakt av god pro- och prebiotika kan göra susen även i hudvård.

Så vilka faktorer påverkar hudens mikrobiom? Och hur kan man ta hand om det? Kika på sändningen av ELLE Talks och lär dig allt om hudens skyddsbarriär – och hur du kan stärka den genom din egen hudvårdsrutin!

LANCÔME ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM

Återfuktar huden och balanserar mikrobiomet för att bevara en stark barriärfunktion.

Serumet är berikat med ett patenterat komplex av 30 miljoner pre- och probiotiska fraktioner kombinerat med otroligt effektiv hyaluronsyra och vitamin CG.