Hudvård med naturliga ingredienser – du måste testa!

När podd- och skönhetsduon Frida Fahrman och Emma Unckel från podden Beauty & Bubblor botaniserar bland nya skönhetsprodukter hamnar produkter med naturligt goda ingredienser ofta bland favoriterna. Nu har de testat en ny hudvårdsserie med 98-99 procent naturligt innehåll!
10 augusti, 2020

Om du någon gång lyssnat på podden Beauty & Bubblor vet du att Frida Fahrman och Emma Unckel älskar att testa nya produkter och tipsa vidare till sina trogna lyssnare. Podden fungerar verkligen som den där bästa vännen i skönhetshyllan som hjälper till att reda ut i djungeln av produkter och det finns nästan inga nyheter som skönhetsduon inte klämt på, testat och doftat sig igenom.

Emma Unckel och Frida Fahrman i podd-studion där de spelar in Beauty & Bubblor.

I dag är vi konsumenter inte längre bara intresserade av hur en produkt ser ut och hur den doftar utan vi bryr oss också om vad den innehåller. Ett nörderi för ingredienser i skönhetsprodukter har kommit att bli trendigt och rätt i tiden. Det är viktigt för oss att varumärken är öppna kring sina produkter och hur innehållet framställs.

Nu har Beauty & Bubblor testat NIVEAs nya hudvårdsserie Naturally Good med 98-99 procent naturligt innehåll där alla huvudingredienser är ekologiskt framtagna.

– Som vi har krämat! Vi har testat igenom hela Naturally Good-serien som består av bland annat av två dagkrämer varav en är för känslig hy, en nattkräm, en toner och en Cleansing milk, säger Emma och Frida.

– Den här serien är så himla mumsig och den består dessutom av 98-99 procent av naturligt innehåll och har hållbara förpackningar, säger Emma.

– Och den innehåller massa andra härliga ingredienser som aloe vera, kamomill och jag älskar ju den här arganoljan och grönt te, säger Frida.

– Jag får inte nog av aloe vera! Det är typ min nya favoritingrediens, säger Emma.

Aloe vera, kamomill, grönt te och arganolja är ingredienser som får huden att kännas både återfuktad och fräsch. Resterande procent i produkterna består av ingredienser som finns för att möta strikta dermatologiska krav, vilket är ingredienser som alkohol och parfym – två komponenter som är viktiga utifrån produktens hållbarhet.

– Parfymen ger bara lätt fräschör och det är milda dofter som inte tar över men ger ansiktet och sinnet en fräsch känsla, säger Emma.

Två produkter som blivit favoriter för Emma och Frida är Naturally Good Cleansing Milk och Toner. För när det kommer till bra hudvård är rengöringen grunden när man börjar sin hudvårdsrutin.

– En toner tar bort den sista envisa smutsen från ansiktet. Jag tar den här underbara tonern på en liten tuss och sen sveper jag den över ansiktet efter jag använt Cleansing Milk, säger Emma.

– Använder man en bomullspad så ser man också så tydligt att man får bort smutsen. Men jag vill verkligen lyfta Cleansing Milk som rengör på djupet och tar bort orenheter och vattenfast smink. Jag tycker det är bra att använda de här produkterna som en två-stegs-rutin. Man sveper in Cleansing Milk över hela ansiktet med cirklande rörelser, tvättar bort med varmt vatten och har sen en ordentligt rengjord bas. Sen går man på steg två med tonern, säger Frida.

– De är en drömkombo! Och vet du vad jag älskar med den här rengöringsmjölken? Det är att man inte behöver oroa sig kring om den hamnar kring ögonen eller att det skulle vara för starkt för det här är en sådan skön badrumsfavorit att använda i hela fejan. Den tar verkligen bort rubb och stubb, förklarar Emma.

När det kommer till dagkräm har Emma förlorat sig själv i NIVEA Naturally Good Day Care Radiance med aloe vera som sin nya favorit.

– Jag älskar ju såklart att den ger massa glow!

– Nattkrämen med härlig ekologisk arganolja är min favorit. Den är så himla återfuktande. Jag lägger på ett ordentligt lager och sen när jag vaknar på morgonen är huden som en persika, säger Frida glatt.

I NIVEA Naturally Good-serien

NIVEA Naturally Good Day Care Radiance – en dagcreme som återfuktar i 24 timmar och lämnar en unik känsla av fräschör på din hud. Cremen innehåller ekologisk aloe vera, en växt med unika egenskaper som har använts i över 3 000 år för att läka huden, stimulera cellförnyelse och för att återfukta på djupet. Den uppfriskande formulan innehåller även jojoba- och mandeloljor. Day Care Radiance ger en naturlig lyster varje dag och passar normal och blandhy.

NIVEA Naturally Good Day Care Sensitive – en oparfymerad dagcreme, speciellt framtagen för känslig hud. Ansiktscremen, som innehåller ekologisk kamomill, återfuktar huden i 24 timmar, lindrar irritationer och minskar synlig rodnad.

NIVEA Naturally Good Night Care Regeneration – en nattcreme med intensivt återfuktande ekologisk arganolja. Cremen hjälper huden att förnya sig under natten och tillför näring på djupet. Innehåller även jojoba- och mandeloljor.

NIVEA Naturally Good Cleansing Milk – en rengöringsmjölk som rengör på djupet, avlägsnar orenheter och effektivt tar bort även vattenfast smink. Ger huden en vitaminboost och återställer hudens naturliga balans.

NIVEA Naturally Good Toner ett rengörande och uppfriskande ansiktsvatten som avlägsnar de sista spåren av smink och orenheter. Återställer hudens naturliga balans och gör den redo för återfuktning. Berikad med ekologiskt antibakteriellt och antioxidantrikt grönt te.

 

Här hittar du NIVEA Naturally Good

 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: