ANNONSSAMARBETE MED ESSIE

Hälsosamma naglar – 2023 satsar vi på self-care hemma

Hälsosamma naglar – 2023 satsar vi på self-care hemma

Spara in pengar på att inte gå till nagelsalongen för att fixa dina naglar. I dag är produkterna du kan använda hemma salongsvärdiga. Vi vet hur du håller dina naglar friska, starka och snygga i fyra enkla steg!
13 februari, 2023

Är du trött på naglar som skivar sig och känns spröda och torra? Att lägga lite extra kärlek på dina naglar är verkligen värt mycket då dina händer ständigt är i blickfånget.

Dagens nagelvård som du kan shoppa i butik och online håller hög kvalitet och dessutom spar du tid när du inte behöver boka en tid att passa.

Nagelvårdsmärket Essie har många nagellack i massor av olika snygga färger men även nya must-have produkter när det kommer till nagelvård. Vill du ha en manikyr som varar längre? Essie hjälper dig i fyra enkla steg!

Men innan du sätter i gång med de fyra stegen är det bra att förbereda naglarna. Så om du har svaga och sköra naglar börja med att grunda med rätt nagelvård.

Hard to resist advanced från Essie

Ta hand om dina naglar med Hard to resist advanced från Essie.

För att motverka torra och sköra naglar, börja med Essie Hard to resist advanced, en nagelförstärkare som ger synligt hälsosammare naglar efter 3 dagar*. Hard to resist advance har en kosmetokliniskt testad och vegansk formula*. 98% upplevde att naglarna kändes skyddade och gav synligt hälsosammare naglar**. För bästa resultat, lägg på två lager på rena, olackade naglar och låt sedan torka. Låt formulan sitta på naglarna i 3 dagar innan du avlägsnar. Du behöver inte använda över- eller underlack under tiden.

  • *Utan ingredienser av animaliskt ursprung.
  • **Användartest, 50 personer efter 3 dagar.

Så tar du hand om naglarna hemma - 4 steg till salongsnaglar

1. Grunda med baslack.

Applicera ett lager underlack på rena, olackade naglar. Testa Essie Strong start som ger naglarna bättre motståndskraft, så att risken för att de ska flagna, skadas eller brytas minskar. Om du istället vill förlänga hållbarheten av din manikyr så testa Essie Here to stay som även hjälper färgen att fästa bättre på dina naglar.

2. Lägg på nagellack.

måla naglar

Essie har en mängd nagellack i olika färger så att alla ska kunna hitta sina favoriter. Färgen på lacket heter really red.

Applicera två lager av önskad färg. Essie har massa nagellack i fina färger som kan matcha ditt humör och din stil.

3. För en manikyr som varar längre – lägg på Stay longer överlack

Essie

Lägg på ett lager Stay longer premium longwear överlack från Essie för att skydda färgen och ge glans.

Efter nagellack lägger du på ett lager Stay longer premium longwear överlack från Essie med vegansk formula* som förseglar färgen, ger långvarig glans med salongskvalitet och en manikyr som håller i upp till 7 dagar**.

  • *Utan ingredienser av animaliskt ursprung.
  • **Självutvärdering, 115 personer

4. Återfukta & vårda naglarna med nagelbandsolja.

Nagelbandsolja

Smörj in nagelbanden med nageloljan från Essie.

Vänta tills lacken torkat innan du applicerar Essie apricot nail & cuticle oil på varje nagel för att mjuka upp nagelbanden. Oljan har ingredienser av 97% naturligt ursprung och vegansk formula* samt en praktisk roll-on-funktion för enkel applicering. Massera in på nagelbandet och naglarna. Använd produkten när du känner att dina nagelband är torra och behöver mjukas upp. Kladdfritt dessutom - så att du enkelt kan ta hand om dina naglar i farten!

  • *Utan ingredienser av animaliskt ursprung.

Shoppa Essie här!

ELLE Stylar: 3 uppklädda looks med sneakers
1:41

Efter reklamen: ELLE Stylar: 3 uppklädda looks med sneakers

(1:41)

Slå på ljud