ANNONSSAMARBETE MED L'ORÉAL PARIS

Guide: Så väljer du rätt serum efter hudens behov

Guide: Så väljer du rätt serum efter hudens behov

Har du svårt att hitta rätt serum för din hud? Här följer en guide som vänder sig till dig som vill hitta serumet just för dig. Gör dig beredd på mer lyster, fukt och hjälp med att minska fina linjer.

Tillbaka till vardagens rutiner och redo att ge din hud en massa kärlek? Vi vet hur lätt det är att slarva med skönhetsrutinen under sommaren när huden känns mer naturligt fräsch och du kanske mest bor i en resväska med en begränsad necessär. Men nu när vi går mot höst är tiden inne för rutiner och kanske vill du uppgradera din skönhetsrutin med ett nytt serum.

Serum är en produkt som du applicerar efter rengöring men innan din dag- och nattkräm. Ett serum har olika egenskaper och ingredienser för att du ska kunna hitta ett serum som passar just dig och dina behov. Vi har sammanställt en lista med fyra hudbehov och vilket serum som passar till dessa behov!

Fyra behov – fyra serum

1. För lyster Age Perfect Cell Renewal Midnight Serum

Om du känner att din hud känns trött och glåmig kan du behöva ett serum som hjälper dig att få tillbaka din lyster. Antioxidanter stimulerar cellförnyelsen i hudytan och boostar lystern.

Resultatet blir att du vaknar upp med en intensivt återfuktad och synligt vackrare hud.

Serumet reducerar rynkor och fina linjer och lämnar din hud fastare, synligt slätare och mer strålande än du kunnat drömma om. Serumet är behagligt och lätt att applicera på huden innan läggdags och efter rengöring.

2. För fukt – Revitalift Filler Hyaluronic Acid Serum

Fina linjer syns tydligare när huden saknar fukt, så det du helst vill göra då är att tillföra huden extra fukt.

Det här är ett avancerat serum med en hög koncentration av hyaluronsyra som reducerar rynkor och ger synligt fylligare och jämnare hud. Hyaluronsyra binder vatten upp till 1000 gånger sin eget vikt och bibehåller på så sätt fuktnivåerna, vilket ger huden ett ungdomligare och fylligare utseende.

Serumet kan appliceras både morgon och kväll. Ett serum som också ger en fin bas för din makeup-rutin.

3. Reducera fina linjer – Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum

Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum
dorian huet

Har du börjat märka av de första tecknen på hudens åldrande och vill ha en produkt som minskar de fina linjerna?

Det här nattserumet reducerar synligt fina linjer och rynkor och återfuktar huden så att den känns smidigare och mer behaglig. Ingrediensen ren retinol är en kraftfull hudvårdslösning som synligt reducerar tecken på åldrande.

Serumet tränger snabbt in i huden och lämnar inga produktrester på huden. Applicera på väl rengjord hud och glöm inte att applicera en dagkräm med SPF följande morgon.

4. För mogen hud – Age Perfect Golden Age Rosy Oil-Serum

När din hud åldras kan du uppleva problem som torr hud, mindre lyster och slapphet.

Age Perfect Golden Age Rosy Oil-Serum innehåller bland annat ingredienserna pionextrakt och vitamin B3 som ger huden näring och en rosig lyster.

Efter endast fyra veckors användning kommer din hud ha förbättrad lyster och fasthet samt minskat i torrhet. 4 till sex droppar morgon och/eller kväll räcker.

Shoppa produkterna här