Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Allt du vill veta om Glossiers nya Glossier Monochromes

12 okt, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Glossiers Monochromes
Möt hösten i Monochromes ögonskuggstrio som går i jordens jordnära och neutrala toner. Välj bland 10 nyanser där hållbarheten står i fokus. Neutral rosenröd och djup olivgrön – här är allt du vill veta om Glossiers Monochromes!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Unboxing: Vi öppnar Lykos beautykalender 24K - spoilervarningBrand logo
Unboxing: Vi öppnar Lykos beautykalender 24K - spoilervarning

Monokromdröm! Vi alla har någongång letat efter den perfekta ögonskuggspaletten, men kanske inte känt att det blivit riktigt rätt. Vilka färger ska man kombinera och hur applicerar man ögonskuggan för en ultimat look? Glossier har lyft fram 10 ögonskuggspaletter i 10 olika nyanser för en perfekt signaturskugga.

Glossiers Monochromes paletter.

Glossiers Monochromes

Monochromes, en monokromatisk ögonskuggstrio som kommer i en bedårande enkel palett. Den veganska trion går att använda var för sig eller tillsammans för en mer intensiv look – helt enkelt den perfekta vännen att ha i handväskan på språng – allt från vardag till fest! Den monokroma paletten kommer i tre olika skuggor, den matta är ett fylligt, smidigt och mångsidigt alternativ medan metallic har en gnutta glitter för en drömmande, skimrande effekt. Den sista varianten satin är framtagen för att ge en mjuk, len glans. Nyanserna är formulerade utan talk vilket gör att skuggorna smälter ihop helt sömlöst med en minimal "fallout".

Annons

Det som gör Monochromes till det lilla extra är att vi tar ett steg närmre mindre avfall. När din favoritskugga tar slut är det bara att köpa en påfyllning – eller kanske till och med våga prova en ny skugga! Produkten är inte bara vegansk utan själva paletten är också gjord av 30% Post Consumer Plastic.

Med en inspiration från jordens jordnära och neutrala toner hittar du inte många ljusa och poppiga färger, utan istället ett fång av stilsäkert neutrala.

Annons

När du köper den återanvändbara paletten medföljer också en praktisk, avtagbar spegel som är perfekt för en touch-up mitt på dagen.

Matt Mesa, en varm apelsinnyans.

Clay en rik terrakotta. Bluff en blek, persiko rosa. Heather en neutral rosenröd. Mist en cool syrenton. Jute en mjuk taupe. Almond en rosenbrun. Prairie djup olivgrön. Rosin en gyllengul. Mesa en varm apelsinnyans. Teak en varm chokladbrun.

Annons

Som pricken över i:et kommer även Glossier under en begränsad tid att lansera en ögonskuggborste med två ändar där ena borsten tar upp rätt mängd puder medan den rundade och voluminösa änden är idealisk för en perfekt blend av alla skuggorna.

170 kr eller finns som ett kit på hemsidan med en valfri Monochromes nyans för 340 kr.

Glossiers Monochromes finns att köpa på Glossier hemsida för 220 kronor med en påfyllning för 180 kronor.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons