ANNONSSAMARBETE MED LANCÔME

Framtidens hudvård – här är allt du behöver veta om Beauty Tech

Allt om Beauty Tech med Emma Unckel och Carin Hellman.

Vad kan du om Beauty Tech? I den här sändningen av ELLE Talks tar beautyexperterna Emma Unckel och Carin Hellman med dig in i framtiden teknologiska skönhetsvärld och delar exklusiva trendspaningar.
Elle Talks – avsnitt 3
5:21

Efter reklamen: Elle Talks – avsnitt 3

(5:21)

Slå på ljud

Äntligen är ELLE Talks tillbaka med ett nytt spännande avsnitt där vi i samarbete med Lancôme dyker ner i Beauty Tech – teknologi inom skönhetsvärlden. ELLEs beautyexperter Emma Unckel och Carin Hellman reder ut vad Beauty Tech faktiskt innebär och vilka möjligheter som ny teknologi och kunskap bidrar med inom hudvårdssegmentet.

I sändningen får vi även möta Lisa Wiklund, expert från Lancôme, som berättar om det exklusiva huddiagnosverktyget Youth Finder – som genom teknologi hjälper till att hitta vad din hud behöver och därmed den hudvårdsrutin som passar just dina behov.

Vad kommer vi se inom Beauty Tech framåt?

Enligt Carin driver tech hela skönhetssegmentet framåt, där ny kunskap om vår hud och dess beteende är avgörande för att skapa nya fantastiska hudvårdsprodukter. Förutom utvecklad hudscanning hos proffs tror hon även att verktyg för hemmabruk är något som snart finns på marknaden – spännande!

Så hur funkar en hudscanning? Vad kommer vi se mer av inom Beauty Tech? Ta del av de exklusiva trendspaningarna och tech-världens alla skönhetsfördelar i senaste avsnittet av ELLE Talks.

BEAUTY TECH ON TOUR

Beauty Tech on Tour med Lancôme kommer snart till en stad nära dig! Ta chansen att få din hud analyserad med vår banbrytande teknologi.
Lancôme har äran att bjuda in dig att komma och upptäcka vår Skin Screen, ett beauty tech verktyg som analyserar din hud på 13 kliniska parametrar.

Så boka en tid redan idag eller kom förbi när vi kommer till just din stad:

  • Malmö Åhléns Södergatan : 15-16 september 10:00-19:00
  • Stockholm Åhléns City Drottinggatan: 26-28 September from 10:00-20:00

https://www.lancome.se/inspiration/beauty-tech

Mellan 13/9 till 28/9 får du 20% rabatt på alla hudvårdsprodukter från Lancôme på Åhléns.