ANNONSSAMARBETE MED L'ORÉAL PARIS PRO XXL

Få fransar med lash lift-effekt hemma – därför ska du välja mascaran

Få fransar med lash lift-effekt hemma – därför ska du välja mascaran

Inga fler dyra och tidskrävande ögonfransförlängningar eller lash lift. Här är mascaran för dig som vill fixa voluminösa och böjda fransar hemma på nolltid – därför ska du välja den över ett lash lift.
27 september, 2022
Advertisement
Advertisement

Lash lift har varit på tapeten ett tag nu. Och det är ju inte så konstigt – det ger ju böjda och fylliga fransar, som öppnar upp ögonen. Men vi undrar om det verkligen är värt det – nu finns det nämligen en mascara som ger fransarna lash lift-effekt.

Lash lift-effekt hemma

Den snudd på magiska mascaran är L'Oréal Paris nyaste tillägg – Pro XXL Lift. Och magin sitter i båda ändarna av mascaran – den appliceras nämligen i två steg. De två olika mascarorna har olika funktion och borste, men jobbar tillsammans för att lyfta fransarna och öppna upp ögat. Steg 1 ger fransarna mer volym och steg 2 ger dem lyft.

Resultatet blir böjda och voluminösa fransar som inte tar skada.

Fördelarna med mascaran

Lash lift visade ju sig vara ganska revolutionerande när det kom. Vackra böjda fransar, snabb sminkrutin på morgonen och lång effekt. Men helt ärligt så börjar vi fundera på om inte fördelarna med mascara är större. Här är fyra anledningar till att du faktiskt ska välja mascara.

  1. Ekonomiskt. Det känns mer och mer viktigt att se över ekonomin i dessa tider. En mascara kostar ofta under 200 kronor, som Pro XXL för 189 kronor. Och en mascara håller länge – även om du använder den varje dag. Med andra ord är ett mascaraköp snällt för plånboken.
  2. Tidseffektivt. En mascaraapplicering tar faktiskt inte så lång tid som folk tror. Med Pro XXL Lift får du dina voluminösa fransar med lash lift-effekt på bara 1–2 minuter. Och den finns alltid lättillgänglig i necessären eller sminkväskan.
  3. Stärkande. En mardröm är fransar som går av. Med Pro XXL Lift undviker du att ögonfransarna går av, vilket kan hända när du böjer dem med ögonfransböjare – samtidigt som de får en böjd effekt av formulan. Mascaran är dessutom berikad med ett pro-keratin-komplex som ger intrycket av starkare fransar.
  4. Garanterad wow-effekt. Med en mascara är du garanterade fransar som syns. Det är du själv som bestämmer hur intensiva fransarna ska vara och du kan själv bygga på och välja hur stark effekten ska vara. En naturlig look eller bambi-ögonen? Du bestämmer!

Mascara för alla behov

Vi har alla olika smak och fransar, så den mascara som fungerar utmärkt för en vän kanske inte är lika bra på dig. Men oavsett om du är ute efter en effekt som lyfter fransarna eller om du bara vill ha mycket volym eller längd har L'Oréal Paris Pro XXL en mascara för dig. Serien innehåller tre mascaror och förutom Pro XXL Lift hittar du Pro XXL Volume och Pro XXL Extension.

Pro XXL Volume ger vackra och fylliga fransar i två effektiva steg. Steg 1 täcker dina fransar med en vit bas, som ger volym och separerar varje liten frans. Steg 2 ger mer volym från rot till topp. Mascaran är berikad med Pro Vitamin B5.

Pro XXL Extension förlänger dina fransar. Den här mascaran appliceras också i två steg, där steg 1 täcker fransarna med en svart bas och fångar de korta fransarna för att förstärka effekten i nästa steg. Steg 2 framhäver varje frans med fiberteknik och ger dem en otrolig längd.

Se också: Höstens stora hudvårdstrender
0:40

Efter reklamen: Se också: Höstens stora hudvårdstrender

(0:40)

Slå på ljud