Artikeln innehåller reklamlänkar

ELLEs influencers listar sina bästa sommarprodukter

Fuktmasker, SPF och läppstift! ELLEs influencers listar sommarprodukterna dom inte kan leva utan.
01 augusti, 2019

Vad tar våra influencers med sig i necessären till sommarstugan eller på citysemestern? Hitta din nya must-have produkt med hjälp av dessa smarta produkttips.

Vilken är beautyprodukt är din favorit under sommaren?

Nina Campioni

– Jag ändrar inte min rutin nämnvärt under sommaren men jag försöker tillföra lite mer fukt till håret då det har en tendens att bli torrt som snus av bad, sol och lathet (tydligen) – och där är GK Hair Leave in conditioner en superprodukt. Om det blir en riktigt varm sommar á la 2018 så brukar jag också packa ner Kora face mist i necessären.

Läs mer och köp produkten här!  (länk till Adtraction)

Therese Hellström

– YSL Beauty’s klassiska Rouge Pur Couture läppstift. Under sommaren vill jag satsa på en så naturlig look som möjligt, och med lite färg från solen i ansiktet behöver man inget mer än markerade läppar för att se fräsch ut.

Läs mer och köp här!  (länk till Adtraction)

Kakan Hermansson

– Eucerins CC-cream spf 50, perfekt tint för mig och den skyddar bra. Jag har den som dagkräm direkt över ett c-vitaminserum för att maximera solskyddet.

Läs mer och köp här! (länk till Adtraction)

Emma Svensson

– Solskyddsfaktor! Jag spenderar större delen av min sommar uppe i bergen på hög höjd och solskyddsfaktor är det enda i beautyväg jag har med mig upp dit.

Nicole Falciani

– Yves Rocher Monoi torrolja. Den är magisk!! Använder den främst på benen och dekolletage för att få lite extra färg och skimmer.

Läs mer och köp här!

Elsa Billgren

Gelée Aprés Soleil Visage från Biotherm. Det absolut skönaste för huden efter en lång dag i solen. Håll den kyld för bästa effekt!

Läs mer och köp här! (länk till Adtraction)

Sandra Beijer

– Isabella Löwengrips torrshampo med koladoft. Man orkar ju inte tvätta håret lika ofta på sommaren och detta ger otroligt volym och doftar godis.

Läs mer och köp här! (länk till Adtraction)

Leyla Aksoy

– Hourglass Ambient Lighting Bronzer! Älskar den! Finns i flera olika utföranden och nyanser.

Läs mer och köp här! (länk till Apprl)

Moa Alfredsson

– Jag är helt kär i By Terrys CC serum som jämnar ut hudtonen och ger en massa glow. Livet i en flaska!

Läs mer och köp här! (länk till Adtraction)

Johanna Ljunggren

– Ett serum som hjälper mot pigmenteringar och sol-ärr. Det värsta med att ha mer pigment/mörk hy är att man lätt får ärr och bruna fläckar av den minsta finnen eller myggbett. På sommaren gillar min hud Klairs serie serum, hudkräm, fuktmask och cleansing oil. Men serumet är det som gör den största skillnaden. Det jämnar ut hudtonen helt enkelt och ger lyster.

Läs mer och köp här! 

Läs mer:

7 produkter som återfuktar och ger din hud ett sommarglow

Därför får du finnar av solskyddsfaktor – ELLEs Moa Alfredsson reder ut

Så påverkas din hy av menscykeln