ANNONSSAMARBETE MED BABOR

Drömlik beautylunch hos BABOR – se bilderna från sommareventet!

29 maj, 2023 
babor event frida fahrman hudvård
En beautyälskares dröm! Det lyxiga hudvårdsmärket Babor bjöd in till somrigt lunchevent tillsammans med oss på ELLE – och det man minst sagt en inspirerande stund. Här berättar vi allt om lunchen och delar bilderna från eventet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Förra veckan bjöd Babor in till ett inspirerande lunchevent, som firade både sommaren och den nya kollektionen Ampoule Serum Concentrate Pop Collection. Eventet gick i de somriga färgerna orange och blå – inspirerade av de två ampullerna Hydra och Energy. Det var ett fantastiskt försommar-event för våra ELLE Members. Här är bilderna!

Rasmus Lindahl
Rasmus Lindahl
Rasmus Lindahl
Rasmus Lindahl

Luncheventet hölls på Babors härliga innegård i centrala Stockholm och det bjöds på färgsprakande sommardrinkar, inspirerade av de olika ampullerna, och smarrig smörgåstårta.

Rasmus Lindahl
ELLEs Frida Fahrman bjöd med sin vän och branschkollega Sanna Fischer.Rasmus Lindahl

ELLEs beautyguru Frida Fahrman var på plats och ledde gästerna igenom lunchen, med inspirerande snack, beautytips och mingel – tillsammans med Babors hudterapeuter.

Rasmus Lindahl
Rasmus Lindahl
Rasmus Lindahl

På plats kunde gästerna delta i roliga tävlingar. Det var bland annat ett utmanande musikquiz, Instagramtävling och Babor-bowling!

Rasmus Lindahl

Sommarstämningen höjdes ytterligare av DJn som var på plats med glada och härliga vibes.

Rasmus Lindahl
Rasmus Lindahl

Självklart gick alla gäster hem med en trevlig goodiebag, fylld med hudvård!

Rasmus Lindahl

Tack till gänget på Babor för en inspirerande och peppig sommarlunch!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥