ANNONSSAMARBETE MED LANCÔME

Därför ska du använda ett serum i din hudvårdsrutin

Drömmer du om en jämnare hud med mindre synliga linjer? Med ett serum och lite extra kärlek kommer din hud aldrig ha sett bättre ut!
17 maj, 2022
Advertisement

Om du inte redan använder serum i din dagliga hudvårdsrutin – lova att du börjar så snart som möjligt. Ett serum ska du använda för att ge den där lilla extra boosten till huden i ansiktet. När du väljer serum kan du satsa på ett som stöttar din hud med just det din hud har behov av.

Ett serum innehåller både kraftfulla och aktiva ingredienser som verkar återfuktande och snabbt absorberas av huden. Ditt serum kommer vara det där lilla extra som du aldrig mer kommer vilja vara utan!

serum

Rénergie H.C.F Triple Serum.

Copyright 2022. All rights reserved.

Det nya serumet Rénergie H.C.F Triple Serum från Lancôme innehåller de aktiva ingredienserna hyaluronsyra, C-vitamin + niacinamid och ferulinsyra i en vårdande trippeldos.

Hyaluronsyra hjälper till att släta ut och fylla ut huden med fukt.

C-vitamin hjälper din hud att se jämnare ut genom att dämpa mörka fläckar.

Niacinamid lugnar huden och gör den mer mottaglig för efterföljande produkter, samtidigt som den motverkar pigmentering och gör fina linjer och rynkor mindre framträdande.

Ferulinsyra är en antioxidant som hjälper huden att neutralisera skador och skyddar huden förebyggande mot åldrande. Ingrediensen stärker också huden och förbättrar dess kvalitet.

Serumet är alltså ett effektivt antiageing-serum som hjälper till att stärka huden och rikta in sig på hudens olika ålderstecken. I en enda dos får du precis lagom mängd aktiva ingredienser i en och samma produkt.

Victoria

Victoria Sandberg.

– Jag känner mig faktiskt lite smått lyrisk över lystern jag har fått, texturen och att min hudton ser mer jämn ut. Serumet innehåller ingredienser som hyaluronsyra, c-vitamin och niacinamid som jag älskar i min dagliga hudvård, säger influencern Victoria Sandberg.

Influencerkollegan Fanny Nilsson håller med.
– Min hud strålar tack vare H.C.F Triple Serum.


4 steg att göra när du applicerar ditt serum

När du applicerar ditt aktiva serum gör det i fyra steg som gör att produkten lättare absorberas och stödjer en slätare, fastare och ungdomligare hud.

Fanny Nilsson

Fanny Nilsson.

Copyright 2022. All rights reserved.

1. Tryck för att frigöra de tre texturerna som är berikade med dermaktiva ingredienser. Blanda sedan texturerna mellan fingertopparna. Börja svepa serumet från hakan upp över kinderna, över kinderna till pannan. Avsluta med att applicera det i uppåtgående rörelser över halsen.

2. Börja vid hakan och svep uppåt mot öronen. Upprepa rörelsen tre gånger och upprepa sedan rörelsen från kinden till tinningen.

3. Applicera små uppåtgående drag, från ögonbrynet till hårfästet. Upprepa tre gånger. Gör samma sak och fortsätt mot mitten av pannan. Fokusera sedan på området mellan ögonbrynen upp till hårfästet.

4. Placera båda händerna på sidorna av ansiktet, med fingrarna precis framför öronen och tummarna precis under dem, under käklinjen. Gör små pumprörelser genom att trycka utåt och uppåt mycket försiktigt för att förbättra vätskecirkulationen. Upprepa tre till fem gånger.

Shoppa Triple Serum här