ANNONSSAMARBETE MED LANCÔME

Boosta med trippelvård för att förbättra hudens kvalitet

Boosta med trippelvård för att förbättra hudens kvalitet

Efter en sommar av sol och bad kan huden behöva lite kärlek. Använd ett serum för att ge din hud en boost så att du kan möta hösten med en strålande hud i balans.
Advertisement

Solens strålar är härliga men det kan sätta även den bästa huden ur balans. Så att ta en titt på din hudvårdsrutin inför hösten kan vara en god idé. Den fallande temperaturen kan nämligen göra att det krävs mer fukt i din hudvård för att din hud ska hålla sig smidig. Det bästa du kan göra, om du inte redan gjort det, är att lägga till ett serum till din morgon och kvällsrutin. Serum är en effektiv produkt som med en hög koncentration av effektiva ingredienser kan gå längre ned i hudens lager, därför är det bra att kombinera med din hudkräm då de kan dra nytta av varandra.

Välj ett serum som har ingredienserna som just din hud behöver. Några som verkligen går in på djupet är hyaluronsyra, niancinamid och C-vitamin. Ingredienser som samverkar för att din hud ska må så bra som möjligt.

Om du vill ha ett anti-aging serum som minskar fina linjer, tar bort pigmentfläckar, förbättrar hudkvaliteten och ger dig en hud med strålande lyster – kan Rénergi H.C.F Triple Serum från Lancôme vara serumet för dig.

Trippelvård i ett och samma serum

Rénergi H.C.F Triple Serum från Lancôme ger trippelvård i ett och samma serum genom att kombinera hyaluronsyra, C-vitamin + niacinamid och ferulinsyra. Tillsammans förbättrar ingredienserna huden i tre lager och minskar förlusten av fukt som kan uppstå i huden, både när den åldras och då den utsätts för väder och vind. I det första hudlagret kan du uppleva ökad fasthet och bättre hudkvalitet, i det andra en minskning av rynkor och i det tredje hudlagret minskning av pigmentfläckar.

Gör Lancômes hudanalys

Lancômes hudanalysverktyg - Skin Screen - analyserar huden på 13 kliniska parametrar som till exempel textur, röda partier, bruna fläckar, synliga porer, rynkor och fina linjer, UV-effekt, fukt och fasthet vilket kan göra att man identifierar både synliga och underliggande hudproblem. Efter en analys med Lancômes Skin Screen kommer du att rekommenderas en personlig hudvårdsrutin som matchar din huds behov. Beställ en kostnadsfri konsultation och få en personlig hudanalys på Åhléns City.

Shoppa Rénergi H.C.F Triple Serum från Lancôme här!

Se också: Höstens stora hudvårdstrender
0:40

Efter reklamen: Se också: Höstens stora hudvårdstrender

(0:40)

Slå på ljud