ANNONSSAMARBETE MED ELVITAL

Glöm vintertrött och platt hår – 4 steg ditt hår behöver

Glöm vintertrött och platt hår – 4 steg ditt hår behöver

Copyright (c) 2016 VGstockstudio/Shutterstock. No use without permission.
1, 2, 3, 4 så många steg är det i den perfekta hårvårdsrutinen som räddar ditt hår i vinter. Här får du veta allt om varför du ska låta hudvård möta hårvård när du tar hand om håret.
16 januari, 2023
Advertisement

Under de kalla månaderna är det inte ovanligt att håret känns sprött, torrt, platt, livlöst och statiskt. Desto viktigare att ge håret rätt förutsättningar för att kunna ge dig de där bra hårdagarna som du alltid drömmer om. Kanske lite extra nu under vinterhalvåret.

Du känner säkert till ingrediensen hyaluronsyra från dina hudvårdsprodukter och från rutinen du har där. Men visste du om att hyaluronsyra faktiskt också är en ingrediens som ditt hår gillar?

Tvätta hår
Copyright (c) 2016 B-D-S Piotr Marcinski/Shutterstock. No use without permission.

Fördelarna med hyaluronsyra är faktiskt inte begränsade till endast hudvård. Faktum är att den återfuktande ingrediensen har lika många fördelar för ditt hår och av samma anledning dyker den också mer och mer upp i hårvårdsprodukter. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och kan binda till sig 1 000 gånger sin vikt i vatten.

Elivitals senaste serie Elvital Hyaluron Plump har gjort succé bland kunderna som älskar den nya serien med alla dess produkter. Hela formulan i serien är en riktig fuktbomb som ger ditt vintertrötta hår mer fyllighet och glans.

1, 2, 3, 4

Tvätta hår
Copyright (c) 2019 Ground Picture/Shutterstock. No use without permission.

Steg 1 – Tvätta håret med schampo

Rengör håret med Hyaluron Plump schampo, som jämnar ut hårets yta och fyller håret med fukt. Applicera schampot i fuktigt hår, massera in i hårbotten och skölj ur.

Steg 2 – Ge ditt hår wonder water

Efter schamponering tillför Elvital Hyaluron Wonder Water i hårets längder. Massera in i 8 sekunder. Skölj sedan ur. Du kan känna en varm känsla när produkten aktiveras. Produkten ger en intensiv fuktkur till ditt hår och håret blir både glansigt och följsamt.

Steg 3 – Följ upp med balsam

Applicera Hyaluron Plump balsam. Det fuktgivande balsamet ger håret glans, gör det lättare att reda ut och fyller det med fukt. Fördela i nytvättat, fuktigt hår i längder och toppar. Låt verka i 1 minut och skölj ur.

Steg 4 – Spraya in serum

Avsluta med Hyaluron Plump Moisture Plump Serum, ett återfuktande leave-in-serum. Serumet fyller omedelbart håret med fukt och ökar fiberdiametern. Spraya serumet i fuktigt eller torrt hår. Den stylar dina längder och ger fylligt hår hela dagen – utan att tynga ner det.

ELVITAL HYALURON PLUMP

Upptäck den nya hårvårdsrutinen Elvital Hyaluron Plump, från L'Oréal Paris! En intensiv fuktboost, berikad med hyaluronsyra, som gör håret fylligare och 10 gånger mer återfuktat*.

*Enligt en utförd teststudie.

Läs mer om Elvital Hyaluron Plump-serien

Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom åren
0:58

Efter reklamen: Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom åren

(0:58)

Slå på ljud