ANNONSSAMARBETE MED ARMANI

Lyxiga julklappstips till doftälskaren – för både henne och honom

Cate Blanchett för Si

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med en exklusiv gåva i jul. Här är årets julklapp till alla doftälskare – tips för både henne och honom.
15 november, 2022

Låt årets julklappsjakt bli en lyckad sådan. För vem älskar inte ett lyxigt och väldoftande paket under granen? I år drömmer vi särskilt om Giorgio Armanis exklusiva och stilsäkra dofter.

Giorgio Armani skapade sitt modehus 1975 och har sedan dess blivit ett signum för klass och elegans. 1982 adderades dofter och skönhetsprodukter till den exklusiva modelinjen. I dag har Armanis parfymer en självklar plats på badrumshyllan hos varje doftälskande kvinna och man.

– Den perfekta parfymen är som en man eller kvinna: Enkel, raffinerad, diskret och vacker. Närvarande utan att bli påträngande. Elegans innebär inte att synas, utan att bli ihågkommen, säger modeskaparen själv i ett uttalande.

Årets julklapp till doftälskaren

Och med julen runt knuten, ta nu chansen att fira de kvinnor och män i ditt liv som du bryr dig lite extra om. Eller varför inte unna dig själv en lyxig gåva till julaftonsmorgon.

En tidlös klassiker inom doftsegmentet hos Armani är parfymen Sì. Sì har skapats för den moderna kvinnan som är stark men feminin, sofistikerad och karismatisk.

Värden som samtliga förkroppsligas av ansiktet utåt för doften; ingen mindre än den fängslande skådespelerskan Cate Blanchett. Sì-kvinnan är fri och vet hur hon ska ge sin vision av världen tillkänna.

– Sì är min tribut till modern femininitet, en oemotståndlig kombination av elegans, styrka och självständighet, säger Giorgio Armani.

Dofter för henne

Sì Eau de Parfum

Den perfekta gåvan till någon du älskar. Chic, passionerad och intensiv men samtidigt mjuk. Sì-kvinnan representerar den lugna styrkan av femininitet och mod, modet att säga Sì! En kvinnlig doft som kombinerar tre spännande doftnoter; en toppnot av svartvinbärsnektar, hjärtnot av modern chypre, samt en musknot av ljust trä i basen. Den vackra flaskan spelar på en dualitet mellan styrka och lätthet där djup svart densitet och ljust rosa transparens möts i perfekt harmoni.

Sì Passione Eau de Parfum

En sensuell doft som utstrålar självförtroende. Fruktigt blommig med noter av ros och intensiv vanilj.

Sì Passione Éclat

I denna parfym möts noter av svartvinbär och bergamott. Doftens hjärtnoter utgörs av två olika rosor, centifoliarosen och damascenerrosen.

Dofter för honom

Acqua di Giò

En parfym för honom med en förförande sammansättning av doftnoter som för tankarna till havets böljande vågor och vindens friska bris.

Armani Code Parfum

En kraftfull och följsam doftsignatur som passar den moderna mannen som skriver om koden för maskulinitet.